به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) محمدباقر قالیباف، شهردار تهران در یازدهمین همایش بانوان قرآنپژوه که از صبح امروز، 22 اسفندماه در سالن همایشهای بینالمللی برج میلاد آغاز شده است، اظهار کرد: این یک فرصت استثنایی در کشور ما است که در جامعه ما یک اعتقاد و باور جمعی نسبت به قرآن وجود دارد.
شهردار تهران افزود: اعتقاد و باور جمعی به قرآن در جامعه ما یک ارزش اجتماعی محسوب میشود و البته این ارزش که در جامعه ما وجود دارد بینظیر است، نه کمنظیر؛ قرآن در تمامی شئونات زندگی مردم ما جا دارد و مردم در حزن و اندوه و در شادی و سرور از آن استفاده میکنند.
وی در ادامه عنوان کرد: قرآن از آغاز زندگی تا مرگ در باور جامعه ما وجود دارد و ما با تمام وجودمان معنی یک حرکت فرهنگی مبتنی بر قرآن را به برکت امام خمینی(ره)، این مجتهد فقیه و متکی به فقه سنتی دیدهایم.
قالیباف با یادآوری اینکه قرآن همواره در زندگی مردم ما وجود داشته است، افزود: اگر در دفاع مقدس رزمندگان ما دانشگاههای دنیا را رها کرده و لباس بسیجی به تن کردند، این مسئله در حقیقت تکیه بر فرهنگ اسلامی و قرآنی داشت که این فرهنگ هیچ گاه از جامعه ما بیرون نخواهد شد.
وی ادامه داد: علیرغم تمام کارهای مثبتی که تاکنون در حوزه قرآن و فعالیتهای قرآنی صورت گرفته، اما هنوز خلاء یک نگاه جامع برای زیست مؤمنانه مبتنی بر فرهنگ قرآنی در جامعه ما وجود دارد که باید کارهای بیشتری برای رسیدن به این هدف انجام شود.
شهردار تهران با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم که فعالیتهای قرآنپژوهی را در جامعه گسترش دهیم، اظهار کرد: پژوهشهای قرآنی در کشور باید منجر به مصداق علمی یک زندگی عالمانه و مؤمنانه شود که البته این آرزو را همواره از خداوند خواسته و برای رسیدن به آن تلاش کردهایم.
وی در بخش پایانی سخنان خود عنوان کرد: این قول را به همه بانوان قرآنپژوه و اساتید قرآنی میدهم که طی چهار سال آینده، تمام فعالیتهای فرهنگی، هنری و شهری شهرداری تهران مبتنی بر محوریت قرآن و نماز باشد که البته برای رسیدن به این هدف نیازمند یاری شما هستیم.
قالیباف افزود: البته از قرآن این مسئله را آموختهایم که خداوند هیچ پاداشی برای حرف خوب به ما نمیزند، بلکه خداوند به عمل صالح انسان پاداش میدهد.