کد خبر: 1386835
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۱

شهدا فداییان صیانت از دین و ولایت بودند

گروه اجتماعی: مدرس حوزه علمیه قم با بیان اینکه شهدا جان خود را در راه صیانت از دین و ولایت فدا کردند، گفت: شهدای ما فاطمی بودند و با ایمان خالص در مسیر حق گام برمی‌داشتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ علی سعیدیان، مدرس حوزه علمیه قم در یادواره 150 شهید کارگری شهرستان رشت که روز گذشته، 22 اسفند در مهدیه رشت برگزار شد، با بیان اینکه ترویج و بازخوانی اثر وجودی شهدا نزدیکی به ظهور امام زمان(عج) است، اظهار کرد: هر شهید با عملکرد و از خودگذشتگی خالصانه خود زمینه را برای ظهور امام زمان فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه شهدا جان خود را در راه صیانت از دین و ولایت فدا کردند، افزود: باید تلاش کنیم که از پیروان شهدا باشیم، برای دفاع از آرمان‌هایی که آن‌ها جان خود را فدا کردند بجنگیم و اجازه هیچ دخالتی به دشمنان و استکبار ندهیم.

حجت‌الاسلام سعیدیان با بیان اینکه از ابتدای خلقت عالم هستی و آفرینش انسان همواره  دو جبهه رحمانی و شیطانی وجود داشت، گفت: گروهی که مسیر الهی را طی می‌کردند در جبهه رحمانیات قرار داشتند و گروهی که برخلاف فرمان خداوند بودند در مسیر شیطانیات در حرکت بودند.

این مدرس حوزه علمیه با بیان اینکه طبق آیات و روایات خداوند از بندگان توقع دارد که از عالم تردید خارج شوند و به جبهه حق بپیوندند، اضافه کرد: تمام تلاش دشمنان در این جهت است که مسلمانان اهل معرفت دینی و مدافع اخلاقیات اسلامی نباشند و در این مسیر تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند، ما باید با ایمان راسخ خود زمینه ناامیدی آنان را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه خداوند تمام زمینه‌ها را برای رسیدن به مسیر حق قرار داده و مشخص کرده است، تأکید کرد: خداوند و اهل بیت(ع) از ما توقع دارند که محکم پای دین بایستیم و تردید نداشته باشیم.

حجت‌الاسلام سعیدیان ادامه داد: تردید جریانی است که امروز دشمنان به تأسی از شیطان در بدنه جامعه ما القا می‌کنند که ایستادگی پای ارزش‌ها لزومی ندارد و گاهی می‌توان منافع دنیوی را به منافع اخروی اولویت داد.

این مدرس حوزه علمیه در ادامه عنوان کرد: اگر نسبت به مبانی ارزشی، شعائر توحیدی و آنچه مورد پسند خدا و اهل بیت(ع) است کوتاه بیاییم خداوند نیز از ما ناامید خواهد شد؛ لذا ما باید پای جامعه‌ای که بر پای حق و حقانییت و شعائر ناب اسلامی است، بایستیم و هرجا که حضورمان لازم است به حمایت همه‌جانبه آن بپردازیم.

وی با اشاره به اینکه شیعیان باید در مسیر بندگی خود محبت با اخلاص داشته باشند، افزود: شیعه کسی است که برای او رسیدن هدف الهی و جلب رضایت خداوند و امامان در اولویت است و هیچ چیز نمی‌تواند مسیر بندگی او را به تلاطم بیندازد.

حجت‌الاسلام سعیدیان با بیان اینکه باید اوج خواسته‌های ما رسیدن به اولیای خدا و دستیابی به اهداف دین باشد، بیان کرد: شیعه‌ای می‌تواند ادعای تشیع داشته باشد که اول از همه با خدا بودن را بخواهد.

این مدرس حوزه علمیه با بیان اینکه در مسیر دین بودن منافاتی با رفاه دنیوی ندارد، یادآور شد: مؤمن واقعی در زمره اهل ایمان قرار می‌گیرند و شهدا از این دسته و جزو جبهه حق بودند و جریان تردید در آ‌ن‌ها راهی نداشت.

وی با بیان اینکه کسانی اهل جریان تردید نیستند که محبتشان خالصانه باشد، ابراز کرد: شهدای ما فاطمی بودند و با ایمان خالص در مسیر حق گام برمی‌داشتند.

captcha