کد خبر: 1387244
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۰

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نخستین وظیفه مسئولان است

گروه سیاسی: فرماندار بشرویه اظهار کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، نخستین مسئولیتی است که بر دوش دولت‌مردان در نظام جمهوری اسلامی ایران گذاشته شده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، به نقل از روابط عمومی فرمانداری بشرویه، محمدعلی مهدی‌نژاد، فرماندار بشرویه در نشست شورای اداری بشرویه که در محل گلزار شهدای شهرستان برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری نشست در محل گلزار شهدا به‌خاطر سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به فرمان حضرت امام(ره) و تجدید بیعت با شهدای گرانقدر است.



وی با بیان اینکه شهدا تمام هستی خود را فدا کردند و عزت و افتخار را آفریدند، بیان کرد: امروز باید قدم در راه شهدا نهاد و راه شهدا و امام را باید ادامه دهیم که تنها راه سربلندی و عزت ماست.



فرماندار بشرویه نخستین مسئولیت که بر دوش دولت‌مردان در نظام جمهوری اسلامی ایران می‌باشد را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و در ادامه در ارتباط با راهیان نور گفت: راهیان نور دروازه بزرگ ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و استقبال زیاد مردم نشان‌دهنده گسترش فرهنگ اسلامی ‌بین ملت مسلمان ایران می‌باشد.



مهدی‌نژاد در ارتباط با برنامه‌های ستاد خدمات سفر اظهار کرد: با توجه به اینکه بشرویه در مسیر زائران امام رضا(ع) است و این ویژگی ارزشمند برای شهرستان ما است تأکید می‌شود توجه بیشتری در رابطه با استقبال از مسافران صورت گیرد.



مهدی‌نژاد از مسئولان خواست تا به‌طور کامل زمینه را برای استقبال از زائران امام رضا(ع) فراهم کنند چراکه با توجه به آمار در حدود 100 هزار نفر به بشرویه سفر می‌کنند، بنابراین نیاز است که ستاد خدمات سفر آمادگی کامل داشته باشند.



وی با اشاره به تأکید رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی گفت: باید همت بیشتر در این رابطه داشته باشیم و با توجه به دستورات رهبری به سران سه قوه باید با همه توان در این مسیر حرکت شود.



فرماندار بشرویه با اشاره به تقارن دهه فاطمیه و عید نوروز ادامه داد: مردم شهرستان ولایی بشرویه هم‌چون گذشته باید به ائمه اطهار(ع) با عزت ارج نهند و تمامی مردم در سیاه‌پوش کردن شهرستان در زمان ایام دهه فاطمیه تلاش کنند و رنگ و بوی فاطمی به شهر ببخشند.

captcha