محمدرضا احمدی، مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، ضمن اعلام این خبر افزود: دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم همچون ادوار گذشته برنامههای آموزشی متنوع قرآنی را برای ارتقای مهارتهای علمی دانشجویان این دانشگاه تدارک دیده است.
وی افزود: برای نخستینبار دوره تربیت مربی روخوانی و روانخوانی با همکاری سازمان دارالقرآنالکریم در دانشگاه علوم و معارف قرآن برگزار میشود؛ این دوره از ترم جدید در سال جاری برگزار میشود و در 21 شعبه از 22 شعبه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در سراسر کشور اجرا میشود.
احمدی گفت: سرفصلهای این دوره آموزشی مطابق نیاز دانشجویان این دانشگاه تدوین شده است، زیرا دانشجویان در دورههای مختلف آموزشی شرکت کردهاند و به طور طبیعی سرفصلهای سازمان دارالقرآن با تغییراتی برای دانشجویان اجرا میشود.
وی تصریح کرد: به دانشجویانی که بتوانند با موفقیت این دوره را سپری کنند، مدرک معتبر کشوری به امضای حجتالاسلام والمسلمین عابدی، رئیس دانشگاه علوم ومعارف قرآن کریم و مهدی قرهشیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم اهداء میشود.
مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بیان کرد: بیش از یک هزار نفر از دانشجویان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در این دوره ثبت نام کردهاند که از این بین 300 نفر از دانشجویان نخبه به مرحله تکمیلی که در آینده برگزار میشود، اعزام میشوند.
وی گفت: این دورهها در 128 ساعت طراحی شده است که 78 ساعت آن به صورت حضوری و 50 ساعت به صورت غیرحضوری تدوین شده است، ساعت برگزاری این دوره در هفته به عهده دانشکدهها است تا براساس جدول زمانبندی خود، آن را اجرا کنند.
احمدی در پایان تصریح کرد: به منظور استفاده تخصصیتر شرکتکنندگان در این دوره، دانشجویان ترم دوم به بعد پس از سپری کردن آزمون در آن اجازه حضور مییابند. روش تدریس روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، فنون معلمی، آموزش کارورزی، احکام قرآنی، آشنایی با رسم و ضبط قرآن کریم و اخلاق معلمی عناوین ششگانه سرفصلهای این دوره آموزشی است.