کد خبر: 1389928
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۷
راوی دفاع مقدس:

زائران مناطق عملیاتی، سفیران فرهنگی دفاع مقدس هستند

گروه جهاد و حماسه: محبوبی با تأکید بر اینکه زائران مناطق عملیاتی سفیران فرهنگی دفاع مقدس هستند، گفت: فرهنگ دفاع مقدس با تداوم راهیان نور در میان خانواده‌ها رسوخ پیدا کرده و این فرهنگ پدافند قدرتمندی در برابر صدها شبکه ماهواره‌ای است که علیه ارزش‌های انقلاب فعالیت می‌کنند.

محمدحسین محبوبی، راوی دفاع مقدس مستقر در طلائیه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به دغدغه‌های فرهنگی مقام معظم رهبری گفت: ایشان از دهه 70 در قالب تعابیری همچون تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و جنگ نرم، مسئله هجمه فرهنگی دشمن را تببین کردند، اما مسئولان این هشدارها را جدی نگرفته‌اند.
وی افزود: سپاه و بسیج و سایر نهادهای نظامی در قالب راهیان نور به این دغدغه پاسخ دادند و طیف گسترده ای از مردم را هر ساله به این مناطق دعوت می کنند و با فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی سعی می‌کنند، زائران با فرهنگ دفاع مقدس بیشتر آشنا شوند.
محبوبی عنوان کرد: حضور همراه با معرفت در این زیارتگاه‌ها موجب خواهد شد که بُعد معنویت در مردم تقویت شود و وقتی زائران به شهرهای خود باز می‌گردند، تحول روحی و معنوی در آنها ایجاد می‌شود و ارزش‌های دفاع مقدس در لایه‌های اجتماع گسترده‌تر می‌شود.

نجواهای عارفانه جوانان در مناطق عملیاتی گواه دلبستگی آنها به ارزش‌هاست
وی با ذکر اینکه خاک این مناطق زائران را به خود جذب می کند، افزود: نجواهای عارفانه بسیاری از جوانان در این دشت‌ها نشانه وفاداری آنها به ارزش‌های انقلاب اسلامی است؛ صحنه‌های زیبای معنوی منحصر در مساجد، اعتکاف‌ها و ایام محرم نیست، بلکه این مناطق نیز صحنه‌های فراوانی از معنویت دارد.
این راوی دفاع مقدس با تأکید بر اینکه زائران مناطق عملیاتی سفیران فرهنگی دفاع مقدس هستند، اظهار کرد:  فرهنگ دفاع مقدس با تداوم راهیان نور در میان خانواده‌ها رسوخ پیدا کرده و این فرهنگ پدافند قدرتمندی در برابر صدها شبکه ماهواره‌ای است که علیه ارزش‌های انقلاب فعالیت می‌کنند.
محبوبی با ذکر اینکه باید بخشی از این مناطق عملیاتی بِکر و دست نخورده باقی می‌ماند، افزود: در این زمینه برخی مسئولان کوتاهی کرده‌اند؛ بسیاری از زائران سوال می‌کنند که چرا در این مناطق نشانی از آثار جنگ و عملیات‌ها نیست.
وی افزود: در کشوری مانند کوبا یک جنگ 14 روزه رخ داد و برای این جنگ چندین فیلم سینمایی تولید و چند موزه نیز تأسیس شد، اما ما با توجه به جنگی هشت ساله، کمتر فکر و تلاشی برای ماندگاری دفاع مقدس انجام داده ایم.

حضور معنوی شهدا در مناطق عملیاتی قصور مسئولان را جبران کرده است
این راوی دفاع مقدس گفت: حضور معنوی شهدا در این مناطق قصور مسئولان را جبران کرده است؛ هنوز اجساد شهدای عملیات خیبر در منطقه طلائیه پراکنده است و معتقد هستم حضور شهدا مردم را مجذوب این مناطق می کند.
وی افزود: برخی از شهدا چند سال در زیر خاک های این مناطق مدفون بودند و استخوان هایشان به خانواده هایشان بازگردانده شد، اما بخش اعظمی از وجود آنها در این مناطق زیر گام های زائران قرار دارد و باید از این مناطق در فرصت کوتاهی که حضور داریم، استفاده معنوی داشته باشیم.
محبوبی با ذکر اینکه زائرانی از کشورهای مختلف در این مناطق حضور می یابند، گفت: این زائران خارجی معتقد هستند که این مناطق آرامش خاصی دارد که در هیچ نقطه ای آن را تجربه نکرده اند؛ این سخن زائران خارجی بیانگر این است که شهدا در این مناطق حضور معنوی دارند.

کشورهای حامی صدام، امروز مغلوب شهدای ما شده اند
وی افزود: در زمان جنگ کشور آلمان بمب‌های شیمیایی در اختیار رژیم بعث عراق قرار داد و عربستان از صدام حمایت همه جانبه کرد، اما امروز زائرانی از آلمان و عربستان برای دیدن این مناطق می آیند؛ کشورهایی که با حمایت کردن از صدام با شهدای ما جنگیدند، امروز مغلوب شهدا شده اند و اتباع این کشورها از شهدای ما تاثیر می پذیرند و به مناطق عملیاتی گام می گذارند.
این راوی دفاع مقدس عنوان کرد: چندی پیش کاروانی از الجزایر به طلائیه آمد و اعضای کاروان می گفتند، ما امام خمینی(ره) و بسیجیان ایشان را بهتر از شما می شناسیم و شما هنوز رهبر خود را به خوبی نشناخته اید؛ اینکه یک الجزایری این گونه در مورد امام(ره) سخن بگوید برای ملت ایران مایه افتخار است.

captcha