کد خبر: 1390228
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۱

برپایی غرفه محصولات فرهنگی در نمایشگاه کوچه‌های بنی‌هاشم

گروه اجتماعی: غرفه محصولات و نرم‌افزارهای فرهنگی در نمایشگاه کوچه‌های بنی‌هاشم در ارومیه برپا شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، غرفه محصولات فرهنگی شامل کتب و نرم‌افزارهای دینی و قرآنی در کنار برگزاری نمایشگاه کوچه‌های بنی‌هاشم که به مناسبت ایام فاطمیه در ارومیه در حال برگزاری است، برپا شده است.

در این غرفه نزدیک به یک هزار نرم‌افزار، کتاب و محصولات متنوع فرهنگی، دینی و قرآنی برای خرید و بازدید علاقه‌مندان و مشتاقان حریم اهل‌بیت(ع) عرضه شده است.

غرفه نقاشی کودک و نوجوان با محور به تصویر کشیدن مضامین قرآنی و سیره اهل‌بیت(ع) ویژه کودکان و نوجوان از دیگر بخش‌های این نمایشگاه است که با استقبال چشمگیر نوجوانان روبرو شده است.

گفتنی است پرسش‌های آسمانی و پاسخ به شبهات دینی از دیگر غرفه‌های برپایی در این نمایشگاه است که تا 20 فروردین‌ماه برای بازدید علاقه‌مندان در دو نوبت صبح و عصر دایر است.

برپایی نشست با موضوعات متنوع دینی و قرآنی با محوریت تبیین سیره نبوی و حضرت فاطمه(س) با مشارکت روحانیان و اساتید دانشگاهی و حوزوی از جمله دیگر بخش‌های اجرایی در این نمایشگاه است که به سبب تقارن با ایام نوروز با استقبال گردشگران و مسافران نوروزی همراه شده است.

captcha