کد خبر: 1390392
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۱
حجت‌الاسلام فخری:

تحقق شعار سال نیازمند عزم جهادی مدیران فرهنگی است

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: مدیران فرهنگی و متولیان دینی جامعه باید برای تحقق ابعاد مختلف شعار سال و منویات مقام معظم رهبری عزم جهادی داشته باشند.

حجت‌الاسلام سیدمحمد فخری، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: تلاش و همکاری برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه تعالی فرهنگ و رشد اقتصادی کشور وظیفه تک‌تک افراد جامعه است و در این بین مدیران فرهنگی باید برای همراه کردن مردم با خود عزم جهادی داشته باشند.

وی افزود: اعزام مبلغ، فعالیت گسترده در حوزه رسانه و فضای مجازی و تبیین بیانی در محافل مختلف فرهنگی و مذهبی از جمله کارهایی است که مدیران فرهنگی برای رسیدن به اهداف مترقی شعار سال برای آن‌ها برنامه‌های عملیاتی ارائه دهند.

حجت‌الاسلام فخری اسراف و گرایش به مصرف‌گرایی را از موانع جدی برای تحقق حماسه اقتصادی عنوان کرد و گفت: مصرف بیش از حد و ایجاد نیازهای کاذب از حربه‌های اصلی برای وابسته کردن اقتصاد کشور به قدرت‌های خارجی است که باید مورد توجه مردم قرار گیرد.

این مقام مسئول ساده زیستی در عین حفظ تنوع و جذابیت را از ویژگی‌های اقتصاد در دین مبین اسلام ذکر کرد و افزود: تجمل‌گرایی و برگزاری محافل پر زرق‌وبرق و مصرف بی‌رویه امکانات و منابع مخالف مبانی اسلام است و بیشتر باعث ایجاد شکاف طبقاتی در جامعه و از بین رفتن عدالت اقتصادی می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی، اصلاح الگوی مصرف، نهادینه کردن سبک زندگی ایرانی و اسلامی در خانواده‌ها و پرهیز از اسراف در همه جوانب را از جمله عوامل رشد و اعتلای اقتصاد کشور و برقراری عدالت اجتماعی در بین همه اقشار مردم عنوان کرد.

captcha