محمد درویش، مدیر کل دفتر آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: همه فعالان و دلسوزان محیط زیست در همه زمانها سعی داشتهاند از ظرفیت و مشارکت بیش از 18 میلیون دانشآموز برای توسعه فرهنگ نگهداری و صیانت از محیط زیست بهترین استفاده را ببرند.
وی افزود: دانشآموزان مدیران آینده این کشور هستند و اگر از حالا با این نعمت الهی آشنا و احیا و پاسداشت محیط زیست را مورد توجه قرار دهند در دوران مدیریتی خود و ورود به اجتماع میتوانند همین فرهنگ را در انجام وظایف خود به خوبی رعایت و کمترین آسیب را به محیط زیست بزنند.
فرهنگ نگهداری و احترام به محیط زیست را وارد خانواده کنیم
مدیرکل دفتر آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: برای آنکه بتوانیم در بین خانوادهها نفوذ و فرهنگ نگهداری و احترام به محیط زیست را وارد خانوادهها کنیم بهترین ظرفیت، استفاده از دانشآموزان است زیرا کودکان و فرزندان میتوانند بیشتریت تاثیر را روی رفتار والدین داشته باشند.
درویش ادامه داد: ما اگر میخواهیم صاحب مدیرانی در کشور باشیم که هرگز نگویند محیط زیست سد راه توسعه کشور است باید از مدارس و دانشآموزان فرهنگسازی را شروع و وارد اجتماع کنیم.
به طبیعت، محیط زیست و نعمات الهی احترام بگذاریم
وی گفت: باید عشق به محیط زیست، عشق به بلوطها، عشق به سرخدارها و عشق به یوزپلنگها را باید از مدارس یاد بچهها داد که اگر پدر و مادر حرمت دارند و به خداوند عاشقانه احترام بگذاریم باید به طبیعت و محیط زیست و نعمات الهی هم احترام گذاشته و حرمت آنان را حفظ کرد.
مدیر کل دفتر آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: اگر در آموزههای دینی ما احترام به همه موجودات ذکر شده است پس باید در این راه دانشآموزان را با این مهم آشنا کرده و فرهنگ حفاظت از محیط زیست را در بین آنان توسعه دهیم.
تغیر رفتار دانشآموزان در راستای احیای محیط زیست
درویش تصریح کرد: تغیر رفتار در بین دانشآموزان در راستای احیای محیط زیست امری است که آغاز آن به سال گذشته با امضای تفاهمنامه بین آموزشوپرورش و سازمان محیط زیست برمیگردد و در این سال سعی داریم با توسعه مدارس محیط زیستی گامهای موثری در توسعه فرهنگ محیط زیست در اجتماع برداریم.