حجتالاسلام والمسلمین حمید محمدی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، ضمن تشریح سیاستهای این شورا در سال جدید اظهار کرد: شورای توسعه فرهنگ قرآنی با توجه به ظرفیتهای بسیار بالایی که دارد، به عنوان مجلس قرآنی کشور فعالیت میکند.
وی تصریح کرد: این شورا در بُعد کلان آمادگی برآوردن هر گونه نیاز دستگاههای قرآنی را دارد؛ در این مدت سیاستهای متعددی به تصویب رسیده است، اما همچنان نیازهای جدیدی وجود دارد که منتظر آن هستیم که دستگاهها آنها را در بدنه خود شناسایی کنند و به ما اطلاع دهند.
حجتالاسلام محمدی عنوان کرد: ما با دستگاههای ذیربط نامهنگاری کردهایم تا نیازهای حقوقی و قانونی خود را در این روند ابراز کنند؛ همچنین اسناد راهبردی فعالیتهای قرآنی نیز تدوین شده و به معاونت راهبردی ریاست جمهوری ارجاع و بررسی شده است و در حال نهایی شدن است.
تقویت برنامههای پژوهشی
وی در تشریح جدیدترین اقدامات شورای توسعه فرهنگ قرآنی بیان کرد: سیاستهای جدیدی در حوزه پژوهشهای قرآنی در بخش تبلیغ و ترویج مورد نظر داریم، همچنین حمایتها و تشکیلات قرآنی جدید، بحث ادغام اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور و اتحادیه موسسات قرآنی و ایجاد فضای جدید و تفاهم از دیگر برنامههای این شورا است.
معاون سابق قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: بحث نظارت و حمایت از موسسات قرآنی ایجاد وحدت رویه و سیاستگذاری واحد در امر تاسیس، حمایت و نظارت این موسسات نیز در دستور کار شورای توسعه فرهنگ قرآنی است.
کاهش موازیکاریها
وی ادامه داد: بازنگری در ساختارهای قرآنی کشور، مهمترین رسالت شورای توسعه فرهنگ قرآنی در سال 93 است که تلاش میکنیم با نگاه راهبردی و کلان، موازیکاری را حذف کنیم و به حداقل برسانیم و یا در مواردی که ضروری میدانیم، با هماهنگی لازم بتوانیم از هر نوع اصطحکاک برحذر داریم.
حجتالاسلام محمدی اظهار کرد: تلاش میکنیم تا خطکشیهایی که بین دستگاهها لازم است را پررنگتر کنیم تا دستگاههای مربوطه با آرامشخاطر بیشتری به ایفای وظایف خود، حسب درخواست آنها و برنامههای کارشناسی شده در این شورا، بپردازند.