
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، کیومرث دولتی، مسئول سازمان بسیج هنرمندان سپاه قدس گیلان امروز، 20 فروردینماه در همایش گرامیداشت روز هنر انقلاب اسلامی و تجلیل از هنرمندان بسیجی استان که در سالن دکتر رحمدل مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیاء(ص) رشت برگزار شد، با اشاره به عملکرد سازمان بسیج هنرمندان استان در سال گذشته، اظهار کرد: ساماندهی و جذب هنرمندان بسیجی و همچنین تشکیل حلقه های صالحین از اولویت های سازمان بسیج هنرمندان در سال گذشته است.
وی با بیان اینکه 70 درصد از برنامه های سازمان بسیج هنرمندان در سال گذشته محقق شده است، گفت: برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی از جمله برنامه های اجرایی توسط سازمان بسیج هنرمندان در سال گذشته است؛ همچنین برگزاری جشنواره فیلم، عکس و شعر از دیگر اقدامات این سازمان در سال گذشته بود که به نحوه مطلوب برگزار شد.
دولتی، راه اندازی انجمن فیلم بسیج را از دیگر فعالیت های مثبت صورت گرفته توسط این نهاد دانست، گفت: تقویت و خلق آثار برگزیده در حوزه فیلم از اهداف راه اندازی انجمن فیلم بسیج است.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان سپاه قدس گیلان در ادامه با اشاره به نامگذاری سال به نام «اقتصاد، فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» بیان کرد: برای شکوفایی فرهنگ باید فرهنگ بومی، اسلامی و انقلابی را در جامعه نهادینه کنیم.
وی یادآور شد: رهبری بارها فرهنگ را مورد تاکید قرار داده و بر تهاجم فرهنگی و جنگ نرم اشاره داشتند و این نشان دهنده اهمیت فرهنگ است که دشمن نیز در تلاش است اعتقادات و فرهنگ ملت ما را به چالش بکشد.
دولتی با بیان اینکه ملت ایران دارای پشتوانه غنی فرهنگی است، افزود: ما باید به فرهنگ غنی انقلابی و اسلامی خود اتکا کنیم و فرهنگ مقاومت و اتکاء به خود را در جامعه نهادینه کنیم.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان سپاه قدس گیلان با اشاره به ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری، گفت: اقتصاد مقاومتی ریاضت اقتصادی نیست بلکه تغییر الگوهای مصرف اقتصادی و هدایت و مدیریت درست منابع انسانی و اقتصادی کشور جهت شکوفایی اقتصاد است.
وی بر حمایت از تولید داخلی تاکید کرد و افزود: حمایت از تولیدات داخلی و توجه به منابع انسانی از راهکارهای مهم در رشد اقتصادی است، همچنین ترویج و تبیین فرامین مقام معظم رهبری در حوزه هنر، شبکه سازی اعضا و برگزاری کنگره کشوری شهدای هنرمند را از دیگر اولویت های سال 93 می باشد.
دولتی از برگزاری کنگره شهدای هنرمند گیلانی در نیمه سال جاری خبر داد و اضافه کرد: 5 شهید هنرمند گیلانی تاکنون شناسایی شده اند؛ همچنین جشنواره تئاتر، آثار تجسمی و ادبیات داستانی از جمله جشنواره های سازمان بسیج هنرمندان در سال جاری می باشد.
به گزارش ایکنا، در این همایش از 30 فعال هنرمند بسیجی تقدیر و همچنین 2 مسئول جدید کانون بسیج هنرمندان شهرستان های انزلی و آستانه اشرفیه معرفی شدند.