
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از گیلان، دریادار دوم تورج حسنیمقدم، فرمانده مرکز آموزش تخصصهای دریایی شهرستان رشت روز گذشته، 22 فروردینماه در مراسم بزرگداشت شهید علی صیاد شیرازی که در مرکز فرماندهی آموزش تخصصهای دریایی رشت برگزار شد، با اشاره به بیان خصوصیات اخلاقی و معنوی این شهید سرافراز، اظهار کرد: امیر سپهبد علی صیاد شیرازی علاوه بر تواناییهای بسیار در پذیرش مسئولیتهای نظامی، اخلاص و ایمان بسیار بالایی داشت و در پیروزی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نقش بسزایی ایفا کرد؛ وی با تمام خطرات و سختیهای جنگ، خود را در اختیار نظام میگذاشت و این امر باعث ماندگاری یاد و خاطره این شهید بزرگوار شده است.
وی تقوا، اخلاص و ایمان را از ویژگی شهید صیاد شیرازی برشمرد و گفت: دفاع مقدس از منظر شهید صیاد شیرازی مظهر اقتدار و عزت ایران اسلامی بود و برای ترویج این فرهنگ در جامعه تلاش میکرد.
دریادار حسنیمقدم از رزمایش مشترک نیروی دریایی کشورمان با نیروی دریایی عمان و همچنین رزمایش مشترک با کشور پاکستان به عنوان مهمترین رویدادهای نیروی دریایی ارتش در سال 93 خبر داد و افزود: سال جدید در نیروی دریایی ارتش از سوی فرماندهی نیروی دریایی ارتش به عنوان سال تسریع در اجرای اوامر فرماندهی معظم کل قوا نامگذاری شده؛ لذا همه ما باید در تحقق شعار امسال نیروی دریایی ارتش که اجرای منویات مقام معظم رهبری در حوزه نیروی دریایی است، تلاش کنیم.
فرمانده آموزش تخصصهای دریایی رشت، ادامه داد: عبور از موانع اقتصادی پیش رو که در اثر تحریمهای ظالمانه غرب بوجود آمده با اتکا به خداوند و اتکا به توان و عزم ملی مردم ایران، امری شدنی است که با اعتماد به توان داخلی و اطمینان به جوانان این مرز و بوم انشاءالله در سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» به دست میآید.
دریادار حسنیمقدم بیان کرد: برای پیشرفت و توسعه باید به فرهنگ تاریخی و ارزشی خود تکیه کنیم و توجه داشته باشیم که پیروی از فرهنگ غربی برای خوش آمد استعمارگران اشتباه است، حفظ این نظام باید با قدرت و اقتدار همراه باشد که در این رابطه باید قدرت نظامی خود را بالا برده و خود را مسلح کنیم.
وی از اعزام ناوگروه سیام نیروی دریایی ارتش در اردیبهشتماه سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: حضور در آبهای آزاد، بیانگر توانایی و قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران برای حراست از منافع ملی است.