کد خبر: 1394400
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۳

اختتامیه دومین جشنواره ادبی شعر و نثر فاطمی در ارومیه برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مدیر اندیشکده دین و زندگی ارومیه اظهار کرد: اختتامیه دومین جشنواره ادبی شعر و نثر فاطمی به‌مناسبت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا‌(س) از‌ سوی اندیشکده دین و زندگی در این استان برگزار می‌شود.

جلیل نوری‌واحد، مدیر اندیشکده دین و زندگی ارومیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: اختتامیه دومین جشنواره شعر و نثر فاطمی 28 فروردین‌‌ به‌مناسبت فرارسیدن میلاد حضرت فاطمه‌(س) با حضور شاعران برگزیده کشوری از 6 استان کشور در ارومیه برگزار می‌شود.

وی، ولادت، کرامت و شهادت حضرت فاطمه(س) را از جمله محورهای این جشنواره عنوان کرد و افزود: این مراسم با سخنرانی سعید عزیزی، از اساتید برجسته دانشگاه با همکاری سازمان فرهنگی ـ ورزشی شهرداری ارومیه و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد استان برگزار می‌شود.

نوری‌واحد در ادامه به برگزاری چهل و دومین نشست تخصصی اندیشکده دین و زندگی اشاره و اظهار کرد: انقلاب اسلامی، اقتصاد، فرهنگ و بحران جمعیت موضوع این نشست است.

مدیر اندیشکده دین و زندگی ارومیه اضافه کرد: این نشست با حضور ‌حسن عباسی عصر روز دوشنبه، 25 فروردین‌‌ در سالن کانون جوانان بسیج این استان برگزار می‌شود و شرکت در آن برای عموم آزاد است.

captcha