عضو حیدرپور، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به بخشی از شعار سال جاری که به مسئله فرهنگ اشاره دارد، گفت: برخی ممکن است تصور کنند منظور مقام معظم رهبری این است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه ممیزی کتاب، ساخت فیلم و غیره به گونهای دیگر عمل کند در حالی که منظور ایشان فراتر از این موضوعات است.
وی با ذکر اینکه مسئله اقتصاد و فرهنگ بسیار اهمیت دارد، بیان کرد: این دو موضوع از جمله مهمترین موضوعات کشور هستند که مردم به عنوان مخاطب اصلی این شعار باید برای تحقق اقتصاد مقاومتی و فرهنگ متعالی اسلام به میدان بیایند و بیتفاوت نباشند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: حدود 20 سال است که رهبر معظم انقلاب برای هر سال یک عنوان انتخاب کردهاند و از مسئولان و مردم خواستهاند در جهت تحقق این نامگذاری تلاش کنند، در همه این سالها نامگذاری و شعار هر سال یک پیام فرهنگی داشته است.
منتخب مردم شهرضا در خانه ملت عنوان کرد: مسئله مهم در این نامگذاریها استحکام ساخت درونی نظام است و معظمله همواره ب بر استحکام بخشیدن و انسجام دادن به امور نظام بر اساس فرهنگ غنی اسلامی تأکید داشتهاند.
وی با ذکر اینکه متأسفانه در طول سالهای گذشته پیام فرهنگی مقام معظم رهبری در نامگذاری سالها مغفول مانده است، اظهار کرد: ایشان به صراحت مسئله اقتصاد و فرهنگ اسلامی را مطرح کردند و دغدغه فرهنگی ایشان باید مورد توجه مسئولان و اقشار مختلف مردم قرار گیرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مقام معظم رهبری در نامگذاریهای خود مسئله انسجام اسلامی، وحدت و هماهنگی بر اساس حرکتهای اسلامی را مورد تأکید قرار دادهاند و انسجام و نظام فرهنگی کامل بر اساس قواعد اسلامی در همه شئونات کشور ضرورت امروز جامعه است.
حیدرپور گفت: در طول چند دهه گذشته شنیدهایم که نظر مقام همیشه این بوده است که هر کاری که در کشور انجام میگیرد مبتنی بر فرهنگ غنی اسلامی و دستورات قرآنی باشد تا شکل، قوام و انسجام اسلامی در کشور تقویت شود.
وی در پایان گفت: مسئله اصلی این است که نباید توجه به اقتصاد سبب شود که از تعالی فرهنگی باز بمانیم و فرهنگ به حاشیه برود، امیدواریم امسال با عزم ملی و مدیریت جهادی فرهنگ و اقتصاد بالندهای داشته باشیم.