کد خبر: 1394980
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶

ساخت یادمان شهید خداعفو عبدیان ‌در کهگیلویه و بویراحمد

گروه اجتماعی: مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد با گرامیداشت ‌سالروز وفات حضرت ام‌البنین(س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا، از ساخت یادمان شهید خداعفو عبدیان شهید عرصه رسانه این استان، در گلزار شهدای یاسوج تا چند ماه آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، یوسف افشارنیا، مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد عصر روز گذشته، 24 فروردین در بازدید از خانواده شهید رسانه کهگیلویه و بویراحمد خداعفو عبدیان اظهار کرد: شهدا با نثار جان خود از میهن دفاع کردند و وظیفه قشرهای مختلف مردم قدردانی از زحمات والدین، همسران و فرزندان آنان است.
وی سرکشی از خانواده شهدا را بااهمیت خواند و افزود: این اقدام پسندیده همواره باید در جامعه به‌عنوان یک اصل مهم نهادینه شود.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه رسانه همواره از قداست خاصی برخوردار بوده، اظهار کرد: افرادی که در این عرصه فعالیت می‌کنند راه و مشی آنان مقدس و ارزشمند است.
افشارنیا عنوان کرد: هنرمندان و افرادی که اطلاع‌رسانی را در قالب‌های مختلف هنری به جامعه ارائه می‌دهند وظیفه سنگینی بر دوش دارند و نقش آنان همانند رسالت انبیا است.
وی ابراز کرد: هر فردی به هر روشی برای ابلاغ رسالت الهی و آرمان‌های امام خمینی(ره)، انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی گام بردارد حرکت ارزشمندی را انجام داده و شهدای عرصه رسانه نیز از چنین ویژگی‌هایی برخوردار بودند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد از ساخت یادمان شهید عرصه رسانه این استان خداعفو عبدیان در گلزار شهدای یاسوج تا چند ماه آینده خبر داد.
در ادامه این دیدار محمدلطیف ارجمند، مسئول سازمان بسیج رسانه کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: تکریم و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهیدان عرصه رسانه و تجلیل از خانواده آنان یک افتخار مهم است.
وی افزود: اصحاب رسانه باید در تمام مراحل زندگی خود شهید خداعفو عبدیان را الگوی خود قرار داده و همواره یاد و خاطره شهدای والامقام را زنده نگه دارند.
یادآور می‌شود، خداعفو عبدیان، خبرنگار شهید کهگیلویه و بویراحمدی است که به همراه تعدادی از خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران رسانه‌های داخلی به‌منظور پوشش خبری رزمایش عاشقان ولایت با یک فروند هواپیمای c130 عازم منطقه چابهار سیستان و بلوچستان شد که در 15 آذر 84 در مسیر حرکت به‌دلیل سقوط هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل شد.

captcha