کد خبر: 1394992
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۴
حجت‌الاسلام ظهرابی گلایه کرد:

فعال نبودن نهادهای فرهنگی در زمینه احیای امر به معروف و نهی از منکر

گروه اجتماعی: معاون تشکل‌های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، فعال نبودن نهادهای فرهنگی را از دلایل عدم موفقیت این فریضه در جامعه دانست.

حجت‌الاسلام و المسلمین حیدر ظهرابی، معاون تشکل‌های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر یک تکلیفی است که وظیفه همه آحاد مردم است و تا این مهم به یک فرهنگ تبدیل نشود نتایج مثبتی بدست نخواهد آمد.

وی افزود: فعال نبودن نهادهای فرهنگی که موظف به اجرای کار فرهنگی در جامعه هستند یکی از دلایلی است که هنوز این فریضه به جایگاه خودش دست نیافته است.

پای کار آمدن رسانه‌ها، به ویژه رسانه ملی

حجت‌الاسلام ظهرابی بیان کرد: با توجه به اینکه بیشتر مردم در خصوص اثرات این فریضه الهی اطلاعات جامعی ندارند، پای کار آمدن رسانه‌ها و به ویژه رسانه ملی می‌تواند در احیای امر به معروف و نهی از منکر تاثیرات مثبتی را بدنبال داشته باشد.

وی بیان کرد: اگر می‌خواهیم دیگر فرایض و آموزه‌های دینی در جامعه نمود پیدا کرده و به جایگاه والای خودشان برسند لازم است که ابتدا امر به معروف و نهی از منکر در بین مردم جایگاه خود را بدست آورد.

همه نهادها و دستگاه‌ها در این راستا قدم بردارند

وی گفت: برای اینکه در این زمینه حرکت خوبی صورت گیرد باید همه نهادها و همه دستگاه‌هایی که اثر‌گذار هستند و بستر مناسبی برای این کار در اختیار دارند دست در دست هم داده و با همکاری و مشارکت در این راستا قدم بردارند.

حجت‌الاسلام ظهرابی تاکید کرد: بنا بر آموزه‌های قرآن هر کس در جامعه اسلامی قدرتی را بدست آورد یکی از کارهای مهمی که پیش رو دارد امر به معروف و نهی از منکر است، اگر این امر در جامعه از سوی مسئولان شکل گیرد و نهادهای تاثیرگذار وارد عمل شوند شاهد نهادینه شدن این فریضه در کشور خواهیم بود.

نیاز به برنامه‌ای به وسعت و گستردگی کل کشور

معاونت تذکر السانی و تشکل‌های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گفت: احیای امر به معروف و نهی از منکر باید برنامه‌های به وسعت و گستردگی کل کشور داشته باشد در غیر این‌صورت کاری از پیش نخواهد رفت.

وی از خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها خواست تا از مسئولان مطالبه کنند که در این حوزه چه‌مقدار کار انجام داده‌اند و یا چرا بنا به دستور قرآن در احیای این مهم اقدام نکرده‌اید.

گلایه از عدم اختصاص بودجه

حجت‌الاسلام ظهرابی در ادامه با گلایه از عدم اختصاص بودجه کافی در این زمینه گفت: ستاد احیا از نهادهایی است که کمترین بودجه و اعتبار را دریافت می‌کند و در قبال آن بیشترین فعالیت را در زمینه احیای امر به معروف و نهی از منکر انجام می‌دهد.

وی بیان کرد: ایجاد عزم ملی برای احیای این فریضه باعث خواهد شد تا به اهداف این آموزه دینی زودتر دسترسی پیدا کنیم

captcha