کد خبر: 1395207
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۲
مولاوردی خبر داد:

دیدار بانوان فرهیخته با مقام معظم رهبری و اولین نشست رئیس‌جمهور با بانوان در هفته زن

گروه اجتماعی: رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته مقام زن و روز مادر طی نشستی خبری اعلام کرد: در اولین روز هفته زن بانوان فرهیخته با مقام معظم رهبری و در دومین روز این هفته با رئیس‌‌جمهور دیدار می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شهین‌دخت مولاوردی، رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته مقام زن و روز مادر امروز دوشنبه 25 فروردین ماه طی نشستی با اصحاب رسانه به تشریح برنامه‌های این ستاد در هفته زن پرداخت.
وی با اعلام این مطلب که 26 استان و 23 دستگاه تاکنون برنامه‌های مربوط به هفته زن خود را اعلام کرده‌اند، اظهار کرد: برنامه‌ها در دو محور فرهنگی و اجتماعی ارائه شده است که شامل هفت هزار و 416 برنامه دستگاه‌های اجرایی و 62 هزار و 772 برنامه استانی است. (در مجموع 70 هزارو 188 برنامه بدون احتساب برنامه‌های آموزش و پرورش).
زنان فعال، نخبه و فرهیخته با مقام معظم رهبری دیدار می‌کنند
معاون رئیس‌جمهور اولین برنامه هفته زن را دیدار زنان فعال، نخبه و فرهیخته با مقام معظم رهبری اعلام کرد و گفت: این دیدار روز 30 فروردین ماه برگزار می‌شود و در همین روز نیز نمایشگاه «نقش‌آفرینی زنان در توسعه پایدار» با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر صنعت معدن و تجارت، در نمایشگاه بین‌المللی تهران آغاز به کار می‌کند.
وی دیدار جمعی از مسئولان از موسسه خیریه «سرای احسان» که مؤسسه‌ای برای حمایت از بانوان آسیب دیده اجتماعی است و برگزاری مراسم بزرگ‌داشت روز زن و مقام مادر از سوی دفتر همسر رئیس‌جمهور در حافظیه سعد‌آباد و با حضور همسران وزرا و سفرا را از دیگر برنامه‌های اولین روز هفته زن اعلام کرد.
اولین نشست رئیس‌جمهور با بانوان در دومین روز هفته زن
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از برگزاری همایش «زنان، نقش‌آفرینان عرصه اقتصاد و فرهنگ» طی روز یک‌شنبه 31 فروردین ماه با سخنرانی رئیس‌جمهور و حضور 700 نفر از بانوان کشور در سالن اجلاس سران خبر داد و اظهار کرد: این اولین نشست رئیس‌جمهور با بانوان است و پس از این همایش نیز رئیس‌جمهور از نمایشگاه نقش‌آفرینی زنان در توسعه پایدار بازدید می‌کند.
وی در خصوص سومین هفته روز زن گفت: برپایی همایش اسوه‌های ایثار و مقاومت از سوی بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس، برپایی نشست تخصصی «آگاهی‌بخشی به ضرورت و اهمیت تحقق عدالت جنسیتی و ارتقای وضعیت زنان در صنعت نفت» از سوی وزارت نفت و برپایی مراسم اختتامیه همایش بین‌المللی تقویت حمایت از پناهندگان به همت انجمن حمایت از زنان و کودکان پناهنده و آواره و ... از جمله برنامه‌های این روز است.
برگزاری نشست صیانت و توانمندسازی زنان و خانواده‌های آسیب‌دیده از اعتیاد
مولاوردی از برگزاری همایش بزرگداشت مقام زن و روز مادر توسط سازمان ملی استاندارد، برپایی نشست «صیانت و توانمندسازی زنان و خانواده‌های آسیب‌دیده از اعتیاد» در روز سه‌‌شنبه دوم اردیبهشت ماه نیز خبر داد و گفت: روز چهارشنبه نیز از دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی بازدید به عمل خواهد آمد.
همایش بین‌المللی «بانوی مهر ـ ام‌ابیها» با حضور2000 میهمان
برگزاری همایش بین‌المللی «بانوی مهر ـ ام‌ابیها» با حضور دو هزار نفر میهمان داخلی و خارجی در برج میلاد که در روز 31 فروردین ماه برگزار می‌شود نیز از دیگر برنامه‌هایی بود که مولاوردی از برگزاری آن خبر داد.
پیشنهاد بازدید از بند زنان یکی از زندان‌ها
معاون رئیس‌جمهور همچنین از پیشنهاد معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برای بازدید از بند زنان یکی از زندان‌ها سخن گفت و اظهار امیدواری کرد این بازدید محقق شود و ادامه داد: پیشنهاد عفو بانوان محکوم و زندانی را در این روز مطرح کرده‌ایم که در حال پیگیری این مسئله نیز هستیم.
وی با اشاره به آغاز سومین سفر کاروان تدبیر و امید از فردا به استان سیستان و بلوچستان گفت: فردا با بانوان این استان نیز دیدار خواهیم کرد.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته مقام زن و روز مادر در خصوص برنامه‌های شهرداری تهران نیز گفت: برنامه‌های شهرداری تهران در سه پهنه: بوستان ولایت، بوستان بهشت مادران و بوستان شهربانو برپا می‌شود.
مرخصی زایمان 9 ماهه هدیه رئیس‌جمهور به مادران
وی در پاسخ به این سؤال در هفته زن و روز مادر چه هدیه‌ و خبر خوبی برای بانوان کشور دارید گفت: اعلام تأمین اعتبار برای 9 ماه مرخصی زایمان مادران و ارائه لایحه بیمه زنان خانه‌دار به دولت دو موردی هستند که به عنوان هدیه رئیس‌جمهور و دولت عنوان خواهد شد.
مولاوردی در ادامه گفت: یکی از چالش‌های تمامی دولت‌های گذشته و کنونی این است که زنان به فرصت‌های عادلانه در حوزه اقتصاد و سیاست دسترسی ندارند و همت ما بر توان‌افزایی زنان در حوزه‌های اقتصاد و سیاست خواهد بود و در تلاش برای حضور بیشتر بانوان در مجلس هستیم تا صدای بانوان در خانه ملت شنیده شود.
آیا منظور از متعادل‌سازی در رشته‌های دانشگاهی همان سهمیه‌بندی جنسیتی است؟
وی در خصوص لغو سهمیه‌بندی جنسیتی رشته‌های دانشگاهی نیز گفت: وزیر علوم و وزیر بهداشت اعلام‌کرده بودند که در سال جاری این مسئله مانند گذشته اجرا نخواهد شد، اما اخیراً مطلبی منتشر شده و عنوان شده بود که در این خصوص اقدام به متعادل‌سازی حضور بانوان و آقایان در رشته‌های دانشگاهی می‌شود؛ ما پیگیر این مسئله هستیم که منظور از متعادل سازی چیست و آیا این مسئله تغییر عنوانی برای سهمیه‌بندی جنسیتی است؟
مولاوردی در پایان از تلاش برای یافتن راه‌های جایگزین برای مرخصی‌ زایمان و کاهش ساعات کاری بانوان که موجب عدم اشتیاق کارفرمایان به استخدام بانوان می‌شود خبر داد و گفت: طراحی ساعات کاری منعطف و شناور، برگرداندن مهد‌های کودک به داخل اداره‌ها، ارائه تسهیلات به کارفرمایانی که به استخدام بانوان اقدام می‌کنند و ... از جمله طرح‌های در دست بررسی است.

captcha