کد خبر: 1395220
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۸
صادقی:

تلفیق مؤلفه‌های فرهنگ و اقتصاد نشان‌دهنده تلاش دولت و ملت است/ لزوم تدابیر راهبردی در حوزه فرهنگ

گروه سیاسی: رئیس ارشاد دلیجان تلفیق اقتصاد و فرهنگ را حاکی از تلاش وافر و فراست مسئولان ذیربط و آحاد ملت بیان کرد و افزود: به‌منظور تحقق منویات رهبری فعالیت در حوزه فرهنگ باید با جدیت بیشتر دنبال و مسئولان در این خصوص تدابیر راهبردی را اتخاذ کنند.

حمید صادقی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دلیجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، اظهار کرد: بی‌شک نام‌گذاری سال‌ها با عناوین خاص بر اساس شرایط زمان صورت گرفته و تحلیل کلی مقام معظم رهبری از اجرای برنامه‌های مختلف برای حل مسائل جاری در کشور و جهان است.

رفع مشکلات با مدیریت جهادی و عزم ملی

وی ضمن تأکید بر این مهم که معظم‌له با تسلط کامل و ژرف‌اندیشی منحصربه‌فرد نام «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» را برای امسال برگزیدند، اضافه کرد: در ابتدای سال 93 ایشان با توجه به مشکلات  کشور، نگرانی‌های مردم در دو مقوله اقتصاد و فرهنگ و با توجه به اینکه این مشکلات تنها در سایه مدیریت جهادی و با عزم ملی قابل رسیدگی است این نام را انتخاب کردند.

صادقی ضمن تأکید بر اینکه فرهنگ یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مقام معظم رهبری از سال‌های گذشته بوده و ایشان در این خصوص فرمایشات فراوانی را ایراد فرمودند، در ادامه به فرمایش معظم‌له در این رابطه که فرمودند؛ «دشمن از طریق تهاجم فرهنگی، قصد دارد میهن اسلامی ما را دچار مشکل نماید و همه مسئولان، نهادهای فرهنگی، مردم و خانواده‌ها بایستی مراقب باشند» استناد کرد.

لزوم تدابیر راهبردی در حوزه فرهنگ

وی تلفیق بودن سال‌ جاری با عنوان اقتصاد و فرهنگ را حاکی از تلاش وافر و فراست مسئولان ذیربط و آحاد ملت بیان کرد و افزود: به‌منظور تحقق منویات رهبری فعالیت در حوزه فرهنگ باید با جدیت بیشتر دنبال و مسئولان در این خصوص تدابیر راهبردی را اتخاذ کنند.

رئیس ارشاد دلیجان در ادامه با یادآور شدن این نکته که پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن سال 57 با رهبری مقتدرانه امام راحل و حضور مردم شکل گرفته و با رهبری مقام عظمای ولایت ادامه دارد، اظهار کرد: مردم شریف ایران اسلامی انقلاب و مانایی این رخداد مهم تاریخ را مرهون خون مطهر شهدایی می‌داند که در حفظ کیان اسلام از جان خویش گذشتند.

استقلال و آزادی امروز ملت و دولت

وی عزت، استقلال و آزادی امروز ملت و دولت را در سایه تحقق حکومت جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت: خوشبختانه با تلاش مردم و بهره‌مندی فرمایشات امام(ره) دست طاغوتیان و دشمنان سفاک از این میهن کوتاه شده و با توکل به خداوند متعال و استفاده از نخبگان فرهیخته ایران به‌عنوان از قطب‌های قدرتمند جهان تبدیل شده است.

صادقی در ادامه افزود: بی‌شک در سال‌های بعد از انقلاب با تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص شاهد شکوفایی و پیشرفت کشور در زمینه‌های علمی، دفاعی، نظامی و سیاسی با اتکا به نیروهای متخصص داخلی بودیم.

اقشار جامعه به یاری مسئولان بشتابند

رئیس اداره ارشاد دلیجان در پایان، اظهار کرد: در شرایط امروز کشور و با توجه به این نام‌گذاری بایستی همه قشرهای جامعه دست در دست هم به یاری مدیران شتافته و با عزمی راسخ و جهادگونه موجبات پیشرفت و شکوفایی را در دو عرصه مهم اقتصاد و فرهنگ فراهم آورند.

captcha