کد خبر: 1395499
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰
با حضور آیت‌الله احمد بهشتی؛

شعبه شهرری مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) افتتاح می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نخستین شعبه مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) واحد تهران، همزمان با ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور آیت‌الله احمد بهشتی نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در شهرری راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، همزمان با میلاد با سعادت بزرگ بانوی اسلام، حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن، نخستین شعبه مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در شهرری به‌صورت رسمی فعالیت خود را آغاز می‌کند.

شعبه شهرری مؤسسه بیت‌الاحزان، اولین شعبه این مؤسسه در کلانشهر تهران است که با همت یکی از خیراندیشان در مکانی سه طبقه راه‌اندازی شده و کلاس‌های آن از سه ماه پیش در رشته‌های حفظ، روخوانی و روان‌خوانی و مفاهیم قرآن کریم آغاز شده است.

مراسم افتتاح این مؤسسه با حضور آیت‌الله احمد بهشتی نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری و حجت‌الاسلام علیرضا شاهسونی، مدیرمسئول مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) برگزار می‌شود.

مراسم افتتاح رسمی شعبه شهر‌ری شنبه 30 فروردین‌ماه جاری و در شب میلاد حضرت زهرا(س) در مسجد علی‌بن ابی‌طالب(ع) واقع در شهرری، میدان شهید امرالله غیبی، خیابان خرمدره، انتهای خیابان شهید کهریزی برگزار می‌شود.

خبرنگار: مهدی شهسوار

captcha