کد خبر: 1396233
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۵

مسئله اسراف و قناعت از مفاهیم و گزاره‌های مورد اهتمام اسلام است

گروه اجتماعی: مسئول روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه گفت: مسئله اسراف و قناعت از مفاهیم و گزاره‌های مورد اهتمام دین اسلام است که در آیات قرآنی و روایات اهل بیت(ع) مورد تأکید قرار گرفته است.

محمدحسین ایزدی، مسئول روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، با اشاره به معنی و مفهوم اسراف گفت: مسئله اسراف و قناعت از مفاهیم و گزاره‌های مورد اهتمام دین مبین اسلام است که به بیان‌های مختلف در آیات قرآن و روایات اهل بیت(ع) مورد بحث و تأکید گسترده‌ای قرار گرفته و براین مبنا اسراف یعنی زیاده‌روی در هر امری.

وی با اشاره به نام‌گذاری سال 93 با نام اقتصاد و فرهنگ سخنان رهبری را یک فراخوان برای افراد جامعه دانست تا در سال جدید در راستای ارتقاء اقتصاد و فرهنگ در سطح اجتماع تلاش کنند، افزود: باید در مسیر مصرف صحیح آب و صرفه‌‌جویی آن تلاش کنیم و در این راستا باید تمامی دستگاه‌ها برنامه‌ریزی دقیق داشته باشند تا در مصرف صحیح این نعمت الهی گام بردارند و این نیز خود گامی در مسیر تحقق شعار سال خواهد بود.

ایزدی با اشاره به اینکه با عزم ملی و مدیریت جهادی باید فرمایشات مقام معظم رهبری را سرلوحه همه کارها و امور در سال جاری قرار دهیم، گفت: سخنان رهبری در واقع یک فراخوان برای افراد جامعه است تا در سال جدید در راستای ارتقاء اقتصاد و فرهنگ در سطح اجتماع تلاش کنند.

مسئول روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه در پایان عنوان کرد: کشاورزان و بهره‌برداران از منابع آبی باید قوانین را سرلوحه کار خویش قرار داده و نسبت به حفر چاه غیر مجاز اقدامی به عمل نیاورند تا بتوانیم نسبت به احداث سد و عمل به قوانین شرعی و قانونی اقدامات مؤثرتری در خدمت به این اقشار انجام دهیم.

captcha