کد خبر: 1396345
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵
با حضور استاد همایون شهنواز؛

بردخونی‌ها «شب شعر انقلاب» را میزبانی کردند

خبرنگاران افتخاری/ حامد فکوری: با میزبانی بردخونی‌ها «شب شعر انقلاب» با حضور کارگردان سریال دلیران تنگستان در تالار مفتون مجتمع فرهنگی، هنری این شهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مجلس «شب شعر انقلاب» به همت حوزه هنری استان بوشهر و با مشارکت انجمن شعر و ادب و مجتمع فرهنگی، هنری بردخون در تالار مفتون مجتمع فرهنگی هنری شهر بردخون و با حضور مسئولان و علاقه‌مندان ادبیات و نویسندگان بوشهری برگزار شد.

مجید عابدی، از فعالان محافل شعر و ادبیات فارسی در این مراسم اظهار کرد: حضور مردم در این برنامه‌ها نشان‌دهنده عشق و ارادت مردم به ادبیات است زیرا ادبیات در عمق وجود مردم این دیار نهفته است.

عابدی افزود: حضور استاد شهنواز کارگردان سریال فاخر دلیران تنگستان و ادیبان کشوری و استانی و اجرای ویژه‌برنامه هفته هنر انقلاب در این منطقه برخاسته از مقبولیت و شناخت ادبیات بردخون در کشور و بین بزرگان است که این مایه افتخار و امیدواری است.

اسکندر احمدنیا، شاعر و منتقد اهرمی در ادامه این آئین گفت: هنر انقلاب تنها شعر و داستان و فیلم نیست بلکه مردم خود ایجادکننده هنر انقلاب هستند و مردم بردخون در انقلاب و مبارزه با استعمار نقش عظیمی داشته‌اند.

همزمان با ورود استاد شهنواز به تالار جمعیت حاضر یکپارچه ایستادند و با دست‌های خود به تشویق وی پرداختند و از این همه شور و شوق و ابراز احساسات به وجود آمد و اشک در چشمانش حلقه زد.

در ادامه شاعران حمید زارعی، محمود محمودی، حیدر منصوری، ظهیر محمودی، اسکندر احمدنیا، سمیه محمودی، ماشاء‌الله زارعی، کمال شفیعی، مجید عابدی، غلامرضا ابراهیمی از شهرهای خورموج، بردخون، آبدان، بوشهر و تهران درباره هنر انقلاب و شهید آوینی و مبارزه با استعمار، اشعار خود را قرائت کردند و سپس رسول حسینی و علی عاشوری از شروه‌خوانان شهرستان دشتی در میان تشویق و علاقه فراوان حاضران در تالار که جمعیتی بیش از گنجایش تالار را در خود جای داده بود به شروه‌خوانی پرداختند.

همایون شهنواز، کارگردان سریال دلیران تنگستان در محفل «شب شعر انقلاب» بردخونی‌ها، گفت: بسیار خوشحال و مسرورم که در بردخون زادگاه و موطن خالوحسین بردخونی حضور دارم و به این علاقه و دلبستگی به هنرهای ریشه‌دار و سنت‌های ادبی افتخار می‌کنم.

کارگردان سریال دلیران تنگستان در ادامه افزود: هیچ‌گاه فکر نمی‌کردم سریال دلیران تنگستان مورد توجه مردم قرار گیرد و به این فیلم عشق بورزند و این به دلیل استقلال همیشگی ایرانیان است زیرا ایران اسلامی تنها کشوری است که روز استقلال ندارد و با وجود شیرمردان و شیرزنان خود که عاشقانه در برابر دشمن ایستادند و تا پای جان از خاک و ناموس خود دفاع کردند.

وی اضافه کرد: دورانی که «قبل از پیروزی انقلاب» این سریال ساخته شد از خود می‌پرسیدم که این بزرگان چقدر تنها بودند و با اینکه مورد غضب حکومت مرکزی قرار گرفتند و همه مردم با آنان نبودند جانانه از خاک میهن دفاع کردند و خالوحسین بردخونی با همت و انگیزه‌ای غیرقابل توصیف برای یاری رئیسعلی و دفاع از استقلال کشور مردم را بسیج کرد و بیشتر دلاوران با پای پیاده و با حداقل امکانات و مواد غذایی به جنگ استعمار انگلیس رفتند.

وی ادامه داد: این دلیران به کشورشان عشق می‌ورزیدند و هرگز اجازه ندادند ذره‌ای از خاک کشور جدا شود و اینکه خاطره فیلم در ذهن مردم مانده به دلیل ارتباط قلبی مردم با آن بوده است.

شهنواز با توصیه به شاعران و نویسندگان گفت: امید دارم داستان قهرمان این منطقه خالوحسین بردخونی توسط مردم این دیار نگارش شود زیرا خالو ادامه‌دهنده راه رئیسعلی بود و پس از شهادت رئیسعلی با انگلیسی‌ها مبارزه کرد و تا سال1318و با وجود 80 سال عمر در زندان رضاشاه محبوس بود پس هنرمندان این دیار دلیرپرور کار ناتمام ما را تمام کنند.

وی در پایان گفت: خالوحسین بردخونی را به اندازه رئیسعلی نمی‌شناسند اما به شما می‌گویم خالوحسین هیچ چیز از رئیسعلی کم نداشت و جانانه تا آخر از کشور دفاع کرد و هرگز عقب ننشست.

captcha