کد خبر: 1396490
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۳

ترویج سبک زندگی فاطمی، تشکیل جامعه‌ای آرمانی را به دنبال دارد

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان خراسان جنوبی اظهار کرد: ترویج سبک زندگی فاطمی جامعه را به یک جامعه آرمانی و ایده‌ال می‌رساند که در آن همگان درصدد حل مشکلات یکدیگر بوده و منفعت طلبی در اولویت نخواهد بود.


حجت‌الاسلام اسدالهی، مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: سوره دهر بیان نورانیت حضرت فاطمه(س) در ایثارگری به نیازمندان عصر خویش است.



وی اظهار کرد: در این سوره بخشش حضرت زهرا(س) و سایر اعضای خاندان عصمت و طهارت به مسکین، یتیم و اسیر بیان شده و نکته مهمی که در این سوره مبارکه به آن تأکید شده است انجام همه این امور در جهت رضای پروردگار است.



مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان خراسان جنوبی بیان کرد: ایثارگری حضرت فقط به مسائل مالی اختصاص ندارد، بلکه حدیث معروف «الجار ثم الدار» که از ایشان نقل شده نشان از این مطلب دارد که حضرت فاطمه(س) به لحاظ دغدغه‌های ذهنی نیز دیگران را بر مسائل خویش اولویت می‌دهد.



بیان فضایل حضرت زهرا(س) در سی آیه از قرآن



اسدالهی افزود: علاوه بر سوره دهر و کوثر که به‌صورت کامل به فضائل حضرت صدیقه طاهره(س) اشاره دارد، سی آیه از قرآن مانند آیه تطهیر، مباهله و... به صورت مستقیم از ارزش‌های حضرت سخن گفته شده است.



وی ادامه داد: هرچند بنا به دلایلی مانند مصون ماندن قرآن از تحریف، نام اهل بیت(ع) در قرآن نیامده اما اگر مصداق‌های قرآن را بررسی کنیم به هیچ گزینه‌ای جز حضرت فاطمه(س) و همسر و فرزندان ایشان نخواهیم رسید.



مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان خراسان جنوبی یادآور شد: البته هدف قرآن انسان‌سازی از طریق ارائه بیان خصوصیات و ویژگی‌های رفتاری الگوهاست و ضرورتی برای بیان نام اسوه‌ها در قرآن وجود نداشته است.



وی عنوان کرد: ترویج سبک زندگی فاطمی جامعه را به یک جامعه آرمانی و ایده‌ال می‌رساند که در آن همگان درصدد حل مشکلات یکدیگر بوده و منفعت طلبی در اولویت نخواهد بود.

captcha