کد خبر: 1396792
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۵
آیت‌الله لطفی:

توجه به ظرفیت‌های داخلی، عملکرد جهادی در اقتصاد است

گروه سیاسی: امام جمعه ایلام با اشاره به نام سال، گفت: راز جهادی عمل‌کردن در اقتصاد این است که موفقیت اقتصادی را منوط به برداشته شدن تحریم‌ها ندانیم و با نگاه به ظرفیت‌های داخلی، راه پیشرفت را طی کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، آیت‌الله محمدنقی لطفی، نماینده ولی فقیه در استان 29 فروردین در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: این روز از مناسبت‌های بسیار مهم در تاریخ انقلاب اسلامی است؛ چرا که همزمان با پیروزی انقلاب، پیکره اصلی ارتش که از جوانان برومند و متدین بود به ندای امام خمینی(ره) جواب داد و به صف به هم فشرده ملت پیوست.

ارتش جمهوری اسلامی ایران؛ کارآمدترین ارتش‌ منطقه

وی با اشاره به اینکه در زمان طاغوت 80 هزار مستشار نظامی در ارتش ایران فعالیت می‌کردند، گفت: نیروی جوان و انقلابی ارتش تحت تأثیر القائات این بیگانگان قرار نگرفتند و به محض اینکه ندای حق‌طلبی از سوی امام(ره) به گوش این عزیزان رسید به آن پاسخ مثبت دادند و در کنار رهبر خویش در سقوط نظام فاسد شاهنشاهی نقش‌آفرینی کردند.

امام جمعه ایلام افزود: امام خمینی(ره) از ارتش به‌عنوان کلمه طیبه یاد کرده‌اند و توطئه گروه‌های ضد انقلاب و در رأس آن‌ها منافقین که شعار انحلال ارتش را سردادند با ژرف‌نگری، خنثی و نیت شوم این گروهک را که از باطن کثیف آن‌ها نشئت می‌گرفت به‌خوبی تشخیص دادند.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه ارتش کارنامه درخشانی دارد، گفت: در عملیات‌های پیروزمندانه 8 سال دفاع مقدس، ارتش از محورها و ارکان پیروزی بود و سرداران سرافرازی را تقدیم نظام کرد.

آیت‌الله لطفی با بیان اینکه امروز، ارتش جمهوری اسلامی ایران، کارآمدترین ارتش‌ منطقه در برابر تهدیدات بیگانگان است، افزود: این ارتش راست‌قامت ایستاده و در کنار دیگر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی اقتدار را برای ملت ما به ارمغان آورده است.

بانک‌ها، یکی از مخاطبان اصلی نام سال هستند

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به نام سال با عنوان «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی»، گفت: یکی از مؤلفه‌های مهم در مدیریت جهادی، سرعت در انجام کارها و کاستن از فاصله زمانی بین طرح و اجراست؛ چرا که بسیاری از کسانی که می‌خواهند کار کنند گیرودارهای اداری، آن‌ها را خسته می‌کند و 6 ماه هم طول می‌کشد تا موافقت اصولی بگیرند و نکته مهم‌تر اینکه بانک‌ها مقداری کوتاه بیایند و سخت‌گیری نکنند و بدانند یکی از مخاطبان اصلی نام سال هستند.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه بهترین نوع مدیریت جهادی در دوران دفاع مقدس تجربه شد، گفت: در این نوع مدیریت امکانات مادی نقش چندانی نداشت بلکه اراده، ایمان به هدف، پای کار بودن و اخلاص جای خالی بسیاری از امکانات مادی را پر کرد و امام خمینی(ره) با تأسیس جهاد سازندگی و کمک جهادگران راه‌سازی، عمران، آبادنی و بهداشت را برای دورافتاده‌ترین روستاها به ارمغان آورد، مثلاً یک مهندس متعهد از شمال تهران به مهران می‌آمد و در گرمای طاقت‌فرسا کار می‌کرد.

باید در عرصه اقتصادی با مدیریت جهادی وارد شد

امام جمعه ایلام با تأکید بر اینکه باید در عرصه اقتصادی با مدیریت جهادی وارد شویم، گفت: اگر به‌دنبال الگوگیری از غرب باشیم هرگز موفق نخواهیم شد، در همه دولت‌ها چون با مدیریت جهادی وارد نشده‌ایم موفق نبوده‌ایم و راز جهادی عمل‌کردن در اقتصاد این است که موفقیت اقتصادی را منوط به برداشته شدن تحریم‌ها ندانیم و به بیرون نگاه نکنیم بلکه باید با نگاه به ظرفیت‌های داخلی راه پیشرفت را طی کنیم و اقتصاد کشور را رونق بخشیم.

نتوانسته‌ایم زندگی خود را با زندگی اهل‌ بیت(ع) تطبیق دهیم
وی در بخش دیگر خطبه‌ها به سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، روز زن  و سالروز تولد حضرت امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: بر همه‌ ماست که در این روز به زندگی‌های مشترک جامعه دقت کنیم که چقدر از زندگی حضرت علی(ع) و زهرا(س) تأثیر پذیرفته‌اند؟.

نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: اگر می‎خواهیم زندگی ما رنگ و بوی زندگی حضرت فاطمه(س) و امام علی(ع) را بگیرد باید نگاهی به زندگی ساده‌ این بزرگواران داشته باشیم، چرا امروز خانم خانه هر ماه باید مد لباس را بدون توجه به وضعیت اقتصادی شوهر عوض کند و به‌دنبال ایجاد تنوع در زیوآلات باشد و یا جوانانی را می‌بینیم که با وجود اینکه چند وقتی از زندگی مشترک آن‌ها نمی‌گذرد مجبور به جدایی از هم می‌شوند. باید بپذیریم که از این الگوهای متعالی دور هستیم و نتوانسته‌ایم زندگی خود را با زندگی اهل‌ بیت(ع) تطبیق دهیم.

captcha