کد خبر: 1397273
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۱:۰۹
مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی:

ازدواج‌های دانشجویی از روی آگاهی و با اهداف متعالی شکل می‌گیرد

خبرنگاران افتخاری/ نرگس زارعی: حجت‌الاسلام نهاوندیان گفت: طبق آمار رسمی، دوام و پایداری ازدواج‌های دانشجویی در مقایسه با سایر اقشار، بسیار بیشتر است چرا که در بخش نخبگانی جامعه، از روی آگاهی و شناخت و با هدف‌های متعالی شکل گرفته است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام نهاوندیان، مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی گفت: طبق آمار رسمی، دوام و پایداری ازدواج‌های دانشجویی در مقایسه با سایر اقشار، بسیار بیشتر است چرا که در بخش نخبگانی جامعه، از روی آگاهی و شناخت و با هدف‌های متعالی شکل گرفته است.

وی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در ارزیابی مراسم ازدواج دانشجویی گفت: این ابتکار عمل و اقدام مبارکی که با حمایت و تأکید ویژه رهبر معظم انقلاب در جریان است، در واقع محفلی را با هدف ازدواج آسان و ارائه اطلاعات لازم برای زندگی پایدار فراهم کرده است.

نهاوندیان با اشاره به برنامه «پیوند آسمانی» که در روز نخست اقامت زوجین در مشهد، در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود، افزود: ارتباط معنوی که در قالب این برنامه با ساحت ملکوتی حضرت رضا(ع) ایجاد می‌شود، حلقه پیوند را آسمانی و معنوی می‌کند.

وی با بیان این که برگزاری مراسم کم هزینه از ویژگی‌های مؤثر ازدواج‌های دانشجویی است، اظهار کرد: طبق آمار رسمی، دوام و پایداری این ازدواج‌ها در مقایسه با سایر اقشار، بسیار بیشتر است چراکه در بخش نخبگانی جامعه، از روی آگاهی و شناخت و با هدف‌های متعالی شکل گرفته است.

مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی در ادامه پیشنهاد کرد: با وجود تأکید رهبر معظم انقلاب و نگرانی‌هایی که از بالارفتن سن ازدواج و کاهش فرزندآوری ایجاد شده است، خوب است که در حلقه تکامل مراسم ازدواج دانشجویی، ایجاد فضایی برای آموزش تربیت فرزندان با مبانی معنوی و انقلابی در دستور کار قرار گیرد تا شاهد کثرت جمعیت از سوی این قشر فرهیخته که می‌توانند تربیت سالم و مؤمنانه‌ای را برای فرزندانشان رقم بزنند، باشیم.

یادآور می‌شود هفدهمین دوره طرح ملی ازدواج دانشجویی(همسفر تا بهشت) که به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از بهمن‌ماه سال92 آغاز شده، تا پایان اردیبهشت‌ماه 93 به میزبانی مشهدالرضا(ع) ادامه خواهد داشت.

captcha