کد خبر: 1397321
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۱
حجت‌الاسلام حسنی:

مراسم جشن میلاد حضرت‌زهرا(س) در جزیره ابوموسی برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: سرپرست تبلیغات اسلامی ابوموسی با اعلام خبر برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت‌زهرا(س) در این جزیره به تشریح برنامه‌های این جشن پرداخت.

حجت‌الاسلام شیرزاد حسنی، سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان ابوموسی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، با بیان اینکه بدون تردید در میان بانوان اسلامی،  حضرت فاطمه زهرا(س) محبوبترین چهره دینی، علمی، ادبی، تقوایی و اخلاقی به شمار می‌رود اظهار کرد: شخصیت فاطمه زهرا(س) اسوه و الگویی کامل برای همه زنانی است که شیفته عفت و فضیلت هستند.

حجت‌الاسلام حسنی با بیان اینکه امروز بیش از گذشته ابعاد علمی، شخصیتی و اخلاقی زهرای مرضیه(س) برای دنیای اسلام مشخص شده است بیانکرد: نوع رفتار حضرت فاطمه(س) با همسر، با پدر، با فرزند و دیگر بستگان باید برای همگان الگو باشد.

وی با بیان اینکه ازدواج آسان یکی از مسائلی است که از زندگی حضرت زهرا(س) می‌توان آموخت گفت: نسل جوان باید با برگزاری ازدواج‌های کم خرج و ساده آینده‌ای خوب را برای خودشان ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه اداره تبلیغات اسلامی ابوموسی به مناسبت سالروز ولادت حضرت‌زهرا(س) و روز زن برنامه‌های متنوعی را با همکاری هیئت‌های مذهبی و نهادهای فرهنگی دیگر برگزار می‌کند بیان کرد: برگزاری مراسم جشن در شب میلاد با سعادت حضرت فاطمه(س) با حضور گروه هنری و تئاتر از استان با همکاری پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران در محل پارک دولت یکی از برنامه‌های این اداره است.

سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان ابوموسی با اشاره به دیگر برنامه‎‌های تبلیغات اسلامی در روز زن افزود: برگزاری شب شعر با حضور شاعران شهرستان ابوموسی، برگزاری جشن ویژه بانوان در سالن اندیشه، تجلیل از بانوان شاغل دستگاه‌های اجرایی شهرستان، برگزاری مسابقه فرهنگی با همکاری کتابخانه عمومی و کمیته امداد امام‌خمینی(ره) شهرستان، برگزاری گفتمان دینی با موضوع زن از دیدگاه اسلام از اهم برنامه‌های تبلیغات اسلامی ابوموسی در هفته زن است.

captcha