به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سردار محسن انصاری، قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در جلسه هماندیشی مدیران کل ستادهای شاهد و ایثارگر وزارتخانههای بهداشت و علوم، تحقیقات و فناوری و نیز دانشگاههای مختلف کشور که پیش از ظهر امروز، سهشنبه 2 اردیبهشتماه در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، به گرامیداشت یاد و خاطره شهدا پرداخت.
وی با بیان اینکه دانشگاهها در طول دفاع مقدس و انقلاب انسانهای ارزشمندی را تربیت کرد، افزود: با توجه به شرایط حاضر که بسیار حساس و حیاتی است و در محاصره اقتصادی و هجمه فرهنگی قرار داریم، باید زیرساختهایی را بنا نهیم که بتوانیم در مقابل این تهدیدها ایستادگی کنیم.
سردار انصاری با بیان اینکه دشمن از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران را مورد هجمه قرار داده است، اظهار کرد: پتانسیل ادارات کل امور ایثارگران و شهدا به عنوان سرمایههای گرانبها مطرح است که در این جنگ میتوان از آن بهره برد.
وی گفت: فرهنگ در کشور تئوریزه شده و پذیرش اجتماعی دارد و به اجرا گذاشته شده است اما هنوز خیلی از مردم اقتصاد مقاومتی را نمیشناسند و باید در این زمینه نظریهپردازی شود و از تمامی ظرفیتها باید بهره برد.
سردار انصاری راههای عملی برای پرورش مدیریت جهادی را از اولویتهای نظام دانست و افزود: استفاده از ظرفیت اقتصاد مقاومتی برای ارتقای علمی نیروهای ایثارگر، انجام کارهای فرهنگی، اعتقادی و اخلاقی، ساماندهی نیروهای ایثارگر و استفاده از توانمندیهای آنان به عنوان راهکارهای اساسی برای مقابله با هجمههای دشمن مطرح است.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری در صحبتهای خود به کرار «فرهنگ»، «اقتصاد» و «دانش» را سه عنصر قدرتساز در جامعه عنوان کردهاند. از دیدگاه امروز و معادلات جهانی، دیگر تیر، تفنگ، تانک و موشک قدرتساز نیست، بلکه این عنصرهای فرهنگ، اقتصاد و دانش به عنوان عناصر قدرتساز در جهان مطرح است.
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور یادآور شد: میدان مبارزات عوض شده و امروز این سه عنصر حرف اول را میزنند. جامعه ایثارگری کشور نیز پتانسیل بالایی برای توسعه در این زمینه دارند.
وی وجود 140 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر را ظرفیتی عظیم عنوان کرد و گفت: در کنار این دانشجویان، 1800عضو هیئت علمی و هفت هزار دانشجوی عضو در شبکههای معتمدین معین، میتواند در جهت قدرتسازی و حفظ و توسعه ارزشها موثر باشد.
سردار انصاری ادامه داد: ادارات کل شاهد و ایثارگر با تشکیل کمیتههایی باید از این ظرفیت بهترین بهره را ببرند. باید یک شبکه مسنجم و پویا برای مقابله با تهدیدهای دشمن ایجاد شود. همچنین امروز زمان استفاده از شبکههای اجتماعی است تا مقابل دشمن با سلاحهای خودش ایستادگی کرد.