به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) رمضانعلی طالبی، رئیس سازمان بسیج کارگری در نشست خبری امروز 3 اردیبهشت جاری با بیان این مطلب، بسیج را کلید طلایی حل مشکلات نامید.
وی افزود: سازمان بسیج کارگری با ساماندهی کارآفرینان و اتصال آنها به دانشگاهها و مراکز علمی سعی دارد تا مهارت کارآفرینان را توسعه و در راه رسیدن به اهداف شعار سال گامهای خوبی را بردارد.
برگزاری 960 عنوان ویژه برنامه در پایگاههای بسیج
رئیس سازمان بسیج کارگری از مهمترین برنامههای هفته بسیج کارگری را برگزاری 960 عنوان ویژه برنامه در پایگاههای بسیج صنایع تولیدی کشور نام برد و گفت: پنجم اردیبهشت اولین روز هفته بسیج کارگران و 11 اردیبهشت روز پایانی این هفته بوده است.
وی خبر از برپایی نمایشگاه تولیدات و ابتکارات بومی استانها، برگزاری مراسم تجلیل از خانواده شهدا، ایثارگران و فعالان عرصه تولید در برخی از استانها و برپایی نشستهای علمی با حضور اساتید دانشگاه و نخبگان صنعتی از برنامههای است که در این هفته در سراسر کشور اجرا خواهد شد.
پنجم اردیبهشت به نام کارگر، مهدویت، معنویت معرفی شد
طالبی با اشاره به نامگذاری هفته بسیج کارگری اظهار داشت: پنجم اردیبهشت با نام کارگر، مهدویت، معنویت، ششم با نام کارگر، عزم ملی، تولید ملی، هفتم اردیبهشت با نام کارگر، فرهنگ، بصیرت، هشتم اردیبهشت با نام کارگر، اقتصاد، بهره وری، نهم اردیبهشت ماه کارگر، بسیج، ایثار و شهادت، دهم اردیبهشت نیز روز کارگر، ولایت، اقتدار ملی و 11 اردیبهشت ماه با نام کارگر، مدیریت جهادی، استکبارستیزی نامگذاری شده است.
رئیس سازمان بسیج کارگران بیان کرد: حضور حلقههای صالحین در نماز جمعه همه استانها، برگزاری مسابقات فرهنگی، بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی نمونه، دیدار با پیشکسوتان کارگر، افتتاح پایگاههای مقاومت، برگزاری یادواره شهدا، دیدار شورای عالی کارگری استانها با ائمه جماعت، تجلیل از بانوان بسیجی شاغل از دیگر ویژه برنامه های هفته بسیج کارگری در نظر گرفته شده است.
ارتقای جایگاه کارگران در هفته بسیج کارگری
وی در ادامه گفت: 5 هزار حلقه صالحین و 3 هزار نفر از نخبگان صنعت و تولید در قالب شورای عالی بسیج کارگری کشور، استان و شهرستانهای سراسر کشور از سوی بسیج کارگری ساماندهی شده و از مهندسان و افراد موثر و تحصیل کرده در موضوعات مرتبط با کارگران در این شورا استفاده میشود تا در راه ارتقای جایگاه کارگران اقداماتی صورت گیرد.
طالبی در ادامه نشست خود افزود: کارگر در قاموس دین ما مقامت والایی دارد به گونهای که حضرت محمد(ص) بر دستان کارگر بوسه زده است، در حالی که واژه کارگر در دنیای استکبار، ابزار و وسیلهای برای تامین منافع ثروتمندان تعریف شده است و برعکس در کشور اسلامی کارگر دارای جایگاه شریف و با کرامتی دارد.