کد خبر: 1399226
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۷

اخلاص درایمان سپری برای نفوذ فرهنگ بیگانه است

گروه اجتماعی: استاد دانشگاه ارومیه گفت:اخلاص در ایمان و اعتقاد به ارزش های دینی سد محکمی در برابر نفوذ فرهنگ بیگانه است.

سید هدایت میراشرفی، استاد دانشگاه ارومیه در گفت‌وگو با  خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: متأسفانه با غفلت‌هایی که در سال‌های اخیر در زمینه فعالیت‌های فرهنگی شده است، دشمنان اسلام تا حدی در نفوذ مؤلفه‌های فرهنگ بی‌هویت خود بر جامعه دینی موفق عمل کرده‌اند.

وی با اشاره به ضرورت الگوگیری از سیره و منش ائمه معصومین (ع)، اخلاص در ایمان و اعتقاد به ارزش‌های دینی را سد محکمی در برابر نفوذ فرهنگ بیگانه عنوان کرد.

وی با اشاره به فلسفه عفاف و حجاب، افزود: تنها راهی که انسان را از فحشا و منکرات دور نگه می‌دارد تقوا است و به دست آوردن تقوا حاصل نمی‌شود مگر با عمل به دستورات الهی که همواره چراغ راه ما مسلمانان است.

میراشرفی با تاکید بر نقش اساسی تقید به عفاف و حجاب در تحکیم بنیان خانواده، گفت: با استناد به آیات قرآن و روایات اهل‌بیت (ع) عفاف و حجاب در زن بیانگر شخصیت والای اوست و رعایت عفاف و پاک‌دامنی باعث حفظ شخصیت و وجهه اجتماعی زن می‌شود که زمینه‌ساز تحکیم بنیان خانواده است.

وی با اشاره به نقش عفاف و حجاب در حفظ جاذبه‌های زن، افزود: زنان و دختران برای حفظ عفاف و حجاب، باید خود را از دید نامحرمان حفظ کند که این مهم با پوشش مناسب و حفظ ظاهر محقق می‌شود.

استاد گروه معارف دانشگاه ارومیه با اشاره به آسیب‌های روحی و روانی زنان بد حجاب در جامعه، اظهار کرد: معمولاً پوشش زنان بد حجاب در جامعه نشأت‌گرفته از ضعف ایمان در خانواده و وجود مشکلات روحی در این افراد است.
 

captcha