سردار محسن انصاری، قائممقام بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، درباره «شبکه اجتماعی معتمدین معین» گفت: استفاده از پتانسیلها و توانمندیهای ایثارگران و ارتقاء توانمندیهای آنها، یکی از برنامههای محوری بنیاد شهید است.
وی ادامه داد: یکی از راههایی که ما میتوانیم در این راستا از آن بهره ببریم، شناسائی توانمندیهای ایثارگران و ساماندهی آنان در شبکههای اجتماعی تحت عنوان «شبکه اجتماعی معتمدین معین» میباشد.
عضویت 16 هزار ایثارگر در شبکه معتمدین معین
سردار انصاری با بیان این که این شبکه اجتماعی در سطح کشور فعال است، اظهار کرد: نزدیک 16 هزار نفر از ایثارگران در این شبکه عضو هستند، همچنین حضور در این شبکه اجتماعی برای عموم مردم آزاد است. در بخش دانشگاهی اعم از دانشگاههای دولتی، آزاد و خصوصی شبکه معتمدین دانشجویی را راهاندازی کردیم. ایثارگرانی که در دانشگاهها به عنوان دانشجو، استاد و کارمند فعال هستند، شناسایی شده و در این شبکهها عضویت مییابند.
قائممقام بنیاد شهید و امور ایثارگران تعداد اعضای معتمدین دانشجویی را 7 هزار نفر عنوان کرد و افزود: بنا داریم در پایان مدت برنامه 4 ساله که سال 96 است، این تعداد عضو به 20 هزار نفر ارتقاء یابد.
ارتقاء سطح توانمندیهای ایثارگران
وی یادآور شد: در این شبکههای اجتماعی دانشگاهی هم ارتقای علمی و هم استفاده از توانمندیها مورد نظر است، در همین راستا استفاده از برنامههای مختلف اعتقادی، عقیدتی، برنامههای علمی، پژوهشی و مطالعاتی مورد نظر است.
سردار انصاری با اشاره به این که در این شبکه معتمدین دانشجویی از ظرفیتهای تمامی ارگانها بهره میبریم، عنوان کرد: بر همین اساس وزارت علوم، دانشگاه آزاد، علمی کاربردی و هم خود دانشگاهها به عنوان همکار اصلی ما مطرح هستند.
راه اندازی شبکه اجتماعی مجازی
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت فضای مجازی در دنیای کنونی اظهار کرد: یکی از راههای ارتباطی که امروز در دنیا مرسوم و قابل توجه است، فضای مجازی است، در همین راستا سعی بر این است که شبکههای اجتماعی مجازی نیز راهاندازی شود. برای برقراری ارتباطی مستمر میان اعضای این شبکه اجتماعی، در حال طراحی و راه اندازی یک شبکه مجازی هستیم تا با همدیگرارتباط داشته باشند.