کد خبر: 1399890
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۶
حجت‌الاسلام حشمتی:

صدور مجوز موسسات قرآنی نباید بیش از یک ماه طول بکشد

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تاکید بر رتبه‌بندی مؤسسات قرآنی عنوان کرد که روند صدور مجوز موسسات نباید بیش از یک ماه به طول بیانجامد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نشست هم‌اندیشی مدیران مؤسسات قرآنی استان قم با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین ایزدپناه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم و جمعی از مدیران مؤسسات قرآنی این شهرستان، پنج‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌ماه در این شهرستان برگزار شد.
در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین حشمتی، سیاست‌ها و برنامه‌های معاونت قرآن و عترت را تشریح کرد و با تأکید بر این که باید احساس نیاز به قرآن در جامعه زنده شود، گفت: باید قرآن را وارد زندگی مردم کنیم.
وی با اشاره به راه‌کارهای احساسی نیاز به قرآن در جامعه و همچنین نمود قرآنی و مذهبی یافتن نمادهای شهری افزود: راهکارهای احساسی نیاز به قرآن در جامعه به دو صورت است؛ یکی دعوت به ذکر و دیگری دعوت به احادیث که ما باید از طریق بیان زیبایی‌های آیات و احادیث با زبان هنر که جذاب و قابل فهم برای جوانان است، این امر خطیر را در زبان عمل به جوانان بیاموزیم.
حجت‌الاسلام حشمتی در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر انجام برنامه‌ریزی‌های لازم برای استفاده بیشتر از استعدادهای مؤسسات، گفت: طبق منشور قرآنی کشور، هماهنگی و حمایت از مؤسسات وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی با اشاره به ایجاد وحدت بین تشکل‌های قرآنی افزود: همۀ طرح‌های قرآنی مورد حمایت معاونت قرآن و عترت است، حتی طرح‌های مؤسسات بدون مجوز. حمایت از مؤسسات بر مبنای فعالیت آنها است که ضرورت این کار، رتبه‌بندی مؤسسات است.

ایجاد صندوق جداگانه‌ای برای بیمه قرآنیان

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعلام دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای داشتن صندوق جداگانه‌ای برای بیمه جامعۀ قرآنی گفت: مجوز مؤسسات باید حداکثر طی یک ماه صادر شود این به این معناست که از آغاز ارائۀ درخواست تا پایان صدور پروانه فعالیت، نباید بیش از یک ماه فاصله باشد.
حجت‌الاسلام حشمتی در پایان با اشاره به حوزۀ آموزش، پژوهش و تبیلغ و ترویج گفت: حوزه آموزش مربوط به آموزش و پرورش، حوزه پژوهش مربوط به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تبلیغ و ترویج برعهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی با اعلام این که برنامه‌های آموزش و آزمون‌ها ادامه دارد، توضیح داد: تنها تفاوت آن برپایی آزمون‌ها توسط مؤسسات قرآنی است که در هر منطقه توسط معاونت تعیین می‌شود.

captcha