کد خبر: 1400080
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۲

توزیع کتاب و اقلام فرهنگی میان مؤسسات قرآنی چهارمحال و بختیاری ‌

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست دفتر فعالیت‌های قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری از توزیع کتاب و اقلام فرهنگی میان مؤسسات قرآنی در سطح استان با هدف تغذیه فکری قرآن‌آموزان خبر داد.

علی‌اصغر ایزدی، سرپرست دفتر فعالیت‌های قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با اشاره به توزیع کتاب و اقلام فرهنگی میان مؤسسات قرآنی استان، این اقلام را شامل کتاب‌های آموزش قرآن کریم، پوسترهای قرآنی و نیز نرم‌افزارهای آموزش ترجمه، مفاهیم و حفظ دانست و گفت: این اقلام میان مؤسسات و مراکز قرآنی که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد مجوز دریافت کرده‌اند، توزیع شد.

وی تغذیه فکری قرآن‌آموزان و تجهیز کتابخانه‌های مؤسسات قرآنی را مهم‎ترین هدف از توزیع این اقلام عنوان و اظهار کرد: این کتاب‌ها در موضوعات مختلف دینی، فرهنگی و علمی و آموزشی در حوزه دین و معارف اسلامی هستند.

ایزدی همچنین با مطلوب ارزیابی کردن این حمایت‌های فرهنگی، اظهار کرد: امید است این طرح‌ها در راستای ارتقای سطح آموزش مؤسسات گسترش یابد.

captcha