احمد حاجیشریف، معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه تعامل فرهنگسراها به ویژه فرهنگسرای قرآن با مؤسسات قرآنی بسیار خوب است، گفت: باید توجه داشت که فرهنگسراها دارای مکان زیادی نیستند که بتوانند به تمامی مؤسسات امکانات دهند.
استفاده مؤسسات قرآنی از مکان خانههای محلات
وی در ادامه بیان کرد: از یک سو، شهرداری دارای مکانهای زیادی مانند خانههای محلات و... در سطح شهر است که میتوان از آنها به خوبی استفاده کرد، و از سویی دیگر همان گونه که مؤسسات قرآنی در سطح کشور دارای مکان زیادی برای برگزاری کلاسهای خود نیستند، در نتیجه بهترین کار این است که خانههای محلات در اختیار مؤسسات قرآنی قرار گیرد تا در این اماکن بتوانند فعالیت خود را انجام دهند.
بهرهمندی مراکز مختلف از مربیان قرآن مؤسسات
حاجیشریف در رابطه با استفاده سایر مراکز از مربیان قرآن و امکانات آموزشی مؤسسات قرآنی، بیان کرد: با توجه به اینکه مؤسسات قرآنی که از سوی سازمان تبلیغات اسلامی مجوز دریافت کردهاند، دارای آموزشهای کلاسیک بوده و دورههای آموزش تخصصی را طی کردهاند، در نتیجه دارای معلمان قرآن خوبی هستند که اگر فرهنگسراها و خانههای محلات از این گروه در برگزاری کلاسهای خود استفاده کنند، میتوانند به موفقیتهای خوبی دست پیدا کنند.
حمایت دستگاههای فرهنگی از مؤسسات قرآنی
وی در ادامه تصریح کرد: مؤسسات قرآنی در حال حاضر نوپا هستند و نیاز به کمک دارند و تمامی دستگاههای فرهنگی که توان حمایت از این مؤسسات را دارند، خوب است که از این مراکز حمایت کنند.
معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن در رابطه با طرح ادغام دو اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآنی گفت: مسئله ادغامی وجود ندارد، زیرا در نظام ما با توجه به تعریف و تشکیلات موجود مشخص شده که کدام دستگاه قانونی است و دستگاههایی که قانونی هستند و میتوانند در مجامع شرکت کنند و آنها انتخاب شوند.
حاجیشریف در رابطه با مزایای ادغام دو اتحادیه قرآنی کشور گفت: یکی شدن این دو اتحادیه بسیار خوب است و اهداف را میتوان از با قوت بیشتری پیگیری کنند.