کد خبر: 1400910
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۳

لزوم توسعه معنویت در فضای دانشگاه‌ها

گروه اجتماعی: مسئول نهاد نمایندگی ولی‌ فقیه در دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه تشکل‌های دانشگاهی، پیشانی فرهنگی دانشگاه هستند، بر توسعه معنویت در فضای دانشگاه‌ها تأکید کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام محمدعلی جعفری، مسئول نهاد نمایندگی ولی‌ فقیه در دانشگاه بیرجند هشتم اردیبهشت در مراسم تودیع و معرفه رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به انتظارات این نهاد از رئیس جدید دانشگاه گفت: توجه به توسعه فعالیت‌های فرهنگی و ارتقای جایگاه تشکل‌های سیاسی و انجمن‌های علمی از جمله این انتظارات است.



وی با اشاره به اینکه تشکل‌های دانشگاهی، پیشانی فرهنگی دانشگاه هستند و باید در چارچوب قوانین و آئین‌نامه‌ها شکوفا شوند، افزود: توسعه معنویت در دانشگاه یکی دیگر از انتظارات است تا فضای دانشگاه‌ها معطر به ایمان دینی شوند.



جعفری ادامه داد: افتخار آموزش عالی این است که دانشجو ضمن انجام رسالت خود، در بخش معارف دینی و ارزش‌های اسلام ناب، گام بردارد.



وی خطاب به رئیس جدید دانشگاه یادآور شد: با توجه به اینکه فرصت‌ها بسیار کوتاه است باید از این فرصت مدیریتی خود به‌خوبی استفاده کنید.

captcha