کد خبر: 1401041
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۷

اجرای 40 پروژه عمرانی در سقز از محل جمع‌آوری زکات

گروه اجتماعی: رئیس شورای زکات شهرستان سقز از اجرای 40 پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی از محل جمع‌آوری زکات در سال گذشته در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، ماموستا حسین‌زاده، رئیس شورای زکات شهرستان سقز روز گذشته، هشتم اردیبهشت در حاشیه برگزاری نشست کمک به ساخت مسکن مددجویان که با حضور جمعی از خیران برگزار شد، اظهار کرد: در سال گذشته قریب به 40 پروژه عمرانی از محل اعتبارات و تشویقی زکات در این شهرستان اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده است.

وی با اشاره به اینکه سقز در زمینه جمع‌آوری و مدیریت زکات یکی از شهرستان‌های موفق در سطح استان است، افزود: بدون شک دستگیری متمکنان از افراد نیازمند موجب تحقق عدالت اجتماعی و ریشه‌کنی فقر و محرومیت از جامعه می‌شود.

ماموستا حسین‌زاده با بیان اینکه کمیته امداد به‌عنوان دبیرخانه شورای زکات در این زمینه بسیار موفق عمل کرده است، بیان کرد: تلاش‌های این نهاد در راستای ترویج، احیای و مدیریت فریضه زکات قابل تقدیر است.

وی عنوان کرد: دستگیری از نیازمندان و رفع مشکلات محرومان از مهم‌ترین دستورات دین اسلام است که بارها در آیات مختلف قرآن کریم بر آن تأکید شده است.

رئیس شورای زکات سقز با بیان اینکه نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد ظرفیتی برای رساندن کمک‌های خیران به دست نیازمندان واقعی هستند، گفت: توسعه مشارکت‌های مردمی در برنامه‌های این نهاد منجر به رفع مشکلات نیازمندان و جلوگیری از بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از فقر خواهد شد.

وی از زکات به‌عنوان بهترین ظرفیت برای رفع مشکلات نیازمندان در جوامع اسلامی یاد کرد و افزود: پرداخت زکات واجبی شرعی است و باید از سوی مسلمانان اجرا شود.

ماموستا حسین‌زاده با بیان اینکه مسلمانان با ادای این وظیفه خطیر اسلامی و انسانی نور ایمان را در دل خویش روشن می‌کنند، بیان کرد: کسانی که در پرداخت زکات مال خود کوتاهی و برای رفع مشکلات و نیازهای جامعه و انسان‌های نیازمند گام برنمی‌دارند دچار عذابی دردناک خواهند شد.

وی بر توجه بیش از پیش مسئولان به رفع مشکلات و نیازهای محرومان در این شهرستان تأکید کرد و افزود: با توجه به شرایط اقتصادی امروز مسئولان باید رسیدگی به مشکلات مستمندان و نیازمندان رادر اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.

رئیس شورای زکات سقز گفت: تأمین مسکن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های نیازمندان نیاز به حمایت‌های دولتی و کمک‌های خیران در این شهرستان دارد که امیدواریم برگزاری این نشست بتواند خروجی لازم را برای تحقق اهداف در این حوزه فراهم کند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد از محل کمک‌های متمکنان و خیران در قالب زکات، عملیات اجرایی احداث مسکن در محله نشمیلان شروع شود.

captcha