کد خبر: 1401313
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۹
با هدف گسترش اندیشه‌های شهید مطهری؛

همایش «در سرزمین مطهر» در اراک برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر عزم ملی و حرکت جهادی در انجام فعالیت‌های فرهنگی همایش در سرزمین مطهر از سوی مؤسسه حکمت مطهر در اراک برگزار می‌شود.

معصومه نعمتی، مدیر مؤسسه حکمت مطهراراک در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، از برگزاری همایش در سرزمین مطهر از سوی مؤسسه حکمت مطهر در این استان خبر داد و گفت: این همایش با هدف بسط و گسترش اندیشه‌های علامه شهید مطهری، اعتلای بصیرت و ایجاد نظام فکری، ارتقای بینش جوانان و آشنایی هرچه بیشتر با افکار و اندیشه‌های این شهید گرانسنگ شهید برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: برگزاری این همایش با توجه به توصیه و تأکید امام(ره)، مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید درباره شخصیت و اندیشه‌های شهید مطهری و ضرورت ترویج آثار وی در جامعه در دستور کار قرار گرفته است.

نعمتی با بیان اینکه تفکر در منش و سیر مطالعاتی اندیشه نورانی شهید مطهری انقلاب اسلامی و جوانان را بیمه می‌کند، اضافه کرد: جوانان با در پیش گرفتن اندیشه‌های این عالم شهید می‌توانند خود را از تبلیغات مسموم فتنه‌‌گران در امان نگه دارند.

وی در ادامه ضمن اشاره به ارزنده بودن آثار شهید مطهری، اضافه کرد: مروج اندیشه‌های این علامه شهید بودن یک وظیفه همگانی است و همه آحاد ملت و دولت در ترویج افکار اسلامی است.

نعمتی اظهار کرد: این همایش از سوی مؤسسه حکمت مطهر اراک و پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر عزم ملی و حرکت جهادی در انجام فعالیت‌های فرهنگی برگزار می‌شود.

مدیر مؤسسه حکمت مطهر اراک در پایان، بیان کرد: این همایش با رویکرد گردهمایی خانواده بینش مطهر و افتتاحیه دور دوم طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری پنج‌شنبه، 11 اردیبهشت با حضور هاشمی‌گلپایگانی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) و مؤسس طرح مطالعاتی بینش مطهر در مجتمع فرهنگی ـ هنری آفتاب برگزار می‌شود.

captcha