کد خبر: 1401524
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۳

آمادگی 25 مسجد خمین برای برگزاری مراسم اعتکاف

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی خمین از آمادگی 25 مسجداین شهرستان برای پذیرایی از معتکفان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ازاستان مرکزی، حجت‌الاسلام حسن کریمی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی خمین امروز، 10 اردیبهشت با اعلام این خبر گفت: ثبت نام از معتکفان از 12 اردیبهشت‌‌ آغاز و تا 21 ماه جاری ادامه دارد.

وی افزود: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به مساجد نسبت به ثبت نام در مراسم اعتکاف اقدام کنند.

کریمی در ادامه آغاز مراسم اعتکاف را از روز دوشنبه، 22 اردیبهشت‌‌ جاری اعلام کرد و گفت: مساجد جامع، امام خمینی‌(ره)، باقرالعلوم(ع) ویژه بانوان و قمر بنی‌هاشم‌(ع) ویژه بانوان دانشجو و مساجد خاتم‌الانبیا‌(ص)، سیدالشهدا(ع) جهت آقایان درنظر گرفته شده است.

‌رئیس اداره تبلیغات اسلامی خمین، ادامه داد:همچنین 20 مسجد نیز در مراکز روستایی پذیرای معتکفان گرامی است.

وی با بیان اینکه سال گذشته تعداد هزار و 100 نفر در شهرستان در مراسم اعتکاف شرکت داشتند، افزود: علی‌رغم همزمان بودن اعتکاف با آزمون‌های دانشجویی و دانش‌آموزی پیش‌بینی می‌شود بیش از سال گذشته در اعتکاف حضور یابند.

وی برگزاری برنامه‌های قرآنی، معرفتی و بصیرت‌افزایی، گفتمان‌های دینی  و ... متناسب با ایام پیش رو در ایام‌البیض را از جمله برنامه‌های مراسم اعتکاف در سال‌ جاری عنوان کرد.

این مقام مسئول در افزود: در روز سوم اعتکاف و همزمان با روز شهادت حضرت زینب(س) این فریضه با اعمال ام داوود به پایان می‌رسد.

captcha