کد خبر: 1401985
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۸
سرهنگ موحد خبر داد:

بوشهر آماده استقبال و میزبانی از 3 شهید گمنام است

گروه اجتماعی: نماینده کمیته جست‌وجوی مفقودان نیروهای مسلح در استان بوشهر گفت: مردم ولایت‌مدار و متدین استان در روز یکشنبه، 14 اردیبهشت‌ماه، میزبان سه تن از شهدای گمنام دفاع مقدس در فرودگاه بین‌المللی بوشهر است.

احمد موحد، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و نماینده کمیته جست‌وجوی مفقودان نیروهای مسلح در استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، با بیان اینکه خون شهیدان و دعای خانواده شهدا، جامعه ایران اسلامی را بیمه کرده است، اظهار کرد: شهدا، جانبازان و رزمندگان ما، با عزم و اراده‌ای راسخ در راه خدا، دست به مجاهدتی زدند که تا ابد آثار و برکات این جهاد در جهان باقی و ساری است.

نماینده کمیته جست‌وجوی مفقودان نیروهای مسلح در استان بوشهر افزود: استان بوشهر در روز یکشنبه، 14 اردیبهشت‌ماه، میزبان سه تن از شهدای گمنام دفاع مقدس در فرودگاه بین‌المللی بوشهر است که یکی از این شهدای گمنام که در عملیات بدر و در جزیره مجنون به مقام والای شهادت نائل شده است، طی مراسم ویژه‌ای جایگزین شهید گمنام 61، شهید بهروز صبوری در دانشگاه خلیج فارس خواهد شد.

موحد ادامه داد: این شهید 22 ساله عملیات بدر جزیره مجنون، شام‌گاه روز یکشنبه، ساعت 20، طی ویژه‌برنامه‌ای شامل سخنرانی و عزاداری در مسجد توحید بوشهر با حضور مردم دین‌دار و مسئولان استانی تشییع خواهد شد و سپس، پیکر مطر این شهید والامقام در ساعت 21:30 طی مراسمی در جوار ضریح خیمه‌گاه حضرت ابوالفضل العباس قمر بنی‌هاشم باب‌الحوائج(ع) منتقل می‌شود. همچنین، در ساعت 23 مراسم شب وداع با این شهید گمنام در مسجد دانشگاه خلیج فارس برگزار می‌شود.

تدفین 89 شهید گمنام در 13 نقطه از شهرها و یادمان‌های استان

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان بوشهر با اشاره به اینکه تاکنون 89 شهید گمنام در 13 نقطه از شهرها و یادمان‌ها تدفین شده است، اضافه کرد: شهید گمنام 22 ساله عملیات بدر جزیره مجنون، صبح روز دوشنبه، 15 اردیبهشت‌ماه، ساعت 9، از میدان رفاه بهمنی شهر بوشهر بر بالای دستان مردم متدین تشییع و در یادمان شهدای گمنام دانشگاه خلیج فارس بوشهر تدفین و آرام می‌گیرد.

وی گفت: دو شهید گمنام که یکی 22 ساله و در عملیات والفجر هشت منطقه فاو و دیگری 20 ساله که در عملیات بدر و در جزیره مجنون به مقام والای شهادت رسیده‌اند، بعد از آئین استقبال در فرودگاه بوشهر، روز یکشنبه، 14 اردیبهشت‌ماه، در ویژه‌برنامه تیپ موشکی سلمان دشتستان و بعد از آن در جمع کارگران کارخانه سیمان برازجان انتقال داده می‌شوند.

موحد ادامه افزود: در شام‌گاه همان روز، همزمان با نماز مغرب و عشا، ویژه‌برنامه شب وداع با حضور این دو شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس و مردم شهیدپرور و همیشه در صحنه دشتستان، در مصلای شهر برازجان برگزار می‌شود.

این یادگار دفاع مقدس با اشاره به اینکه به ثمر رسیدن مبارزات و استمرار انقلاب اسلامی از برکت خون شهدا است و آسایش، رفاه و امنیت کنونی ما در گرو زحمات و تلاش‌های این بزرگواران است و ما باید با تمسک به فرامین اسلام و وصایای شهدا در پیشرفت جامعه تلاش کنیم، اظهار کرد: دو شهید گمنام دفاع مقدس 22 ساله عملیات والفجر هشت منطقه فاو و شهید 20 ساله عملیات بدر جزیره مجنون، ساعت 17 روز دوشنبه، 15 اردیبهشت‌ماه، از مصلای جمعه شهر وحدتیه تشییع و در یادمان شهدای گمنام این شهر مستقر در پارک پارسه، تدفین خواهند شد.

وی بیان کرد: شهیدان عزیز ما امروز در قلب مردم جای دارند زیرا این ملت به حقیقت دریافته است که شهدای ما زمینه‌سازان اقتدار، پیشرفت و ثبات حقیقی کشور هستند و ایستادگی، وفاداری، شهادت، قدرت تحلیل در شرایط سیاسی کشور و از همه مهم‌تر پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی، امام خامنه‌ای در 35 سال گذشته از جمله ویژگی‌های شهدا بوده که با این عوامل سبب بر هم زدن دسیسه‌ها و فتنه‌ها شده‌اند.

captcha