کد خبر: 1402456
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۶

اعتکاف مجموعه‌ای از بهترین عبادات است

گروه اجتماعی: کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی درمیان با بیان اینکه اعتکاف تنها یک عبادت نیست بلکه مجموعه‌ای از بهترین عبادات را به همراه دارد، گفت: اعتکاف، بهترین فرصت آماده‌ شدن برای ضیافت‌الله است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام هادی عبدالهی، کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان درمیان امروز، 13 اردیبهشت در نشست ستاد اعتکاف این شهرستان، اعتکاف را یک برنامه الهی دانست و گفت: بهترین فرصت برای آماده‌سازی ضیافت الله این ایام است و باید کلیه مراسم و برنامه‌ها با توجه به محتوا و هدف برگزار شود.



وی با بیان اینکه اعتکاف تنها یک عبادت نیست بلکه مجموعه‌ای از بهترین عبادات را به همراه دارد، بیان کرد: عباداتی که هر یک به تنهایی برای پیشبرد انسان در مسیر بی‌انتهای کمال، دارای آثار و برکات فراوان و فضیلت بسیارند، تنها جزئی از این عبادت به حساب می‌آیند.



کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی درمیان با بیان اینکه معمولاً هرساله 70 درصد معتکفان را بانوان تشکیل می‌دهند، گفت: آئین اعتکاف امسال در مساجد سطح شهرستان برگزار می‌شود.



عبدالهی با بیان اینکه خداوند متعال مکروهات را نیز مانعی برای دوری از محرمات قرار داده است، گفت: کسانی که وارد اعتکاف می‏‌شوند، اعمالشان در روز نخست از این آئین سه روزه حکم مستحب را دارد؛ اما اگر افطار روز اول را پشت سر گذاشتند، در روزهای دوم و سوم حضور در محل بیتوته و روزه گرفتن بر ایشان واجب است و معتکفان باید به این امر مهم توجه کنند.



وی با بیان این‌که ثبت‌ نام برای اعتکاف در درمیان از سوم اردیبهشت آغاز شده و تا 20 اردیبهشت‌ ادامه دارد، گفت: مراسم اعتکاف در این شهرستان امسال در 21 پایگاه روستایی و 3 پایگاه شهری آماده برگزار می‌شود.



کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی درمیان به برگزاری برخی از برنامه‌ها در مراسم اعتکاف امسال در این شهرستان اشاره کرد و افزود: برگزاری گفتمان‌های دینی و حلقه‌های معرفتی، ایجاد ایستگاه‌های تصحیح قرائت نماز و توزیع اقلام فرهنگی، توزیع نان رایگان از جمله این برنامه‌هاست.



عبدالهی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود 10 روحانی در مراسم اعتکاف امسال شهرستان همکاری کنند، یادآور شد: از این تعداد پنج روحانی از قم و مشهد به این شهرستان اعزام می‌شوند.



وی ادامه داد: با توجه به این‌که مراسم اعتکاف در سال گذشته با امتحانات دانش‌آموزان همراه بوده پیش‌بینی می‌شود امسال با شرکت بیشتر جوانان و نوجوانان در این مراسم تعداد معتکفان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 درصد افزایش یابد.



کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی درمیان با بیان این‌که در سال گذشته با توجه به کمک‌های بی‌نظیر خیران به ندرت از معتکفان هزینه دریافت شده است، یادآور شد: در حال حاضر حدود 15 هزار تومان از هر نفر برای شرکت در این مراسم دریافت شده که امید است با کمک خیران این میزان هزینه کاهش یابد.

captcha