کد خبر: 1402589
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۲

اساتید، علم الهی را به دانشجویان بیاموزند

گروه اجتماعی: امام جمعه انزلی با بیان اینکه اساتید باید اسماء و علم الهی را به دانشجویان بیاموزند، متذکر شد: مقام معلم بالاترین مقام است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، امروز، 13 اردیبهشت‌ مراسم بزرگداشت روز معلم با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد انزلی، امام جمعه انزلی و دانشجویان در سالن همایش‌های این واحد دانشگاهی برگزار شد.

علیرضا اقدامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد انزلی در این مراسم، با تبریک هفته معلم، اظهار کرد: ما باید در همه ایام سال قدردان زحمات اساتید و معلمان باشیم.

وی با اشاره به اینکه ما باید شاگرد خوبی برای شهید مطهری باشیم، افزود: باید دانشجویانی تربیت کنیم که شایسته ایران اسلامی باشند و دانشجویان نیز باید قدردان اساتید خود باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی، امام جمعه انزلی نیز در این مراسم با بیان اینکه اساتید باید اسماء و علم الهی را به دانشجویان بیاموزند، متذکر شد: مقام معلم بالاترین مقام است و پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) بارها بر آموختن علم تأکید کرده‌اند.

امام جمعه انزلی با اشاره به اینکه عزت و سربلندی هر فردی در جامعه ارمغان علم است، گفت: حضور علما و دانشمندان مانند یک دژ محکم است؛ معلمی شغل انبیا و جزو مقدس‌ترین مشاغل است.

وی با تأکید بر اینکه دانشجویان و جوانان ما باید دشمن‌شناس باشند، اظهار کرد: ما هرچه داریم از معلمانمان داریم و از هیچ راهی نمی‌توانیم قدردان زحمات آنان باشیم.

captcha