کد خبر: 1402782
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴

طرح حفظ قرآن در مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه سمنان اجرا می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح حفظ قرآن به مدت دو ماه در مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه سمنان اجرا می‌‌شود.

هادی اصغری، مدیر مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه سمنان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: طرح حفظ جزء‌های 29 و 30 قرآن به مدت دو ماه در مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه سمنان اجرا می‌‌شود.

وی بیان کرد: در این طرح کسانی که حافظ این دو جزء باشند، با قبولی در آزمون‌های مؤسسه موفق به دریافت هدیه از سوی این مرکز می‌شوند و تاکنون بیش از 285 نفر از علاقه‌مندان از این طرح استقبال کرده‌‌اند.

اصغری تصریح کرد: 28 نفر نیز در کلاس‌های این طرح که دو جلسه در هفته به‌ مدت 120 دقیقه با حضور چهار مربی قرآن برگزار می‌شود، شرکت کرده‌اند.

مدیر مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه سمنان اظهار کرد: این طرح با هدف توسعه و ترویج فرهنگ فراگیری قرآن در جامعه و تشویق فرزندان به حفظ قرآن اجرا می‌شود، همچنین علاقه‌مندان جهت شرکت در این طرح می‌توانند با شماره تلفن 02733366411 تماس بگیرند.

captcha