کد خبر: 1402902
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷
محمدنبی حبیبی:

مسئله‌یابی و کشف مشکلات مردم از مختصات دستگاه فکری شهید مطهری بود

گروه سیاسی: دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: مسئله‌یابی و کشف مشکلات مردم به ویژه در حوزه نظری از مختصات دستگاه فکری شهید مطهری بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، محمدنبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی که در پایان نشست دبیران این حزب سخن می‌گفت، اظهار کرد: دولت رسماً اعلام کرده؛ چند هزار واحد در شهرکهای صنعتی تعطیل شده است و ده هزار شغل در خطر تعطیلی قرار دارد.

حبیبی افزود: اقتصاددانان دولت یازدهم باید برای خروج از معضلاتی که خودشان اعلام می‌کنند، راهی پیدا کنند.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با تشکر از رئیس جمهور که در نمایشگاه کتاب مقاوم‌سازی فرهنگی در کشور را مورد توجه قرار داده‌اند، گفت: برای مقاوم‌سازی فرهنگی جامعه باید سرمایه‌گذاری بیشتری صورت گیرد و زمینه ارتقای دینی و معنوی جامعه فراهم شود.

حبیبی با اشاره به روز کارگر و تکریم مقام کارگران شریف کشور تصریح کرد: انتظار این است که دولت و مجلس تدابیری بیندیشند که ضمن حفظ ارزش کار و کارگر، چرخ‌های کم‌تحرک تولید سرعت لازم را پیدا کند.

وی با اشاره به هفته معلم و بزرگداشت یاد شهید مطهری اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های بزرگ شهید مطهری دشمن‌شناسی و مسئله‌یابی در جامعه ما بود؛وی عمر شریف خود را در راه مبارزه با دشمنان فکری ملت صرف کرد و نهایتاً هم در این راه به فوز شهادت نایل آمد.

حبیبی ادامه داد: مسئله‌یابی و کشف مشکلات مردم به ویژه در حوزه نظری از مختصات دستگاه فکری شهید مطهری بود. امروز حوزه‌های بزرگ کشور و نیز علما و فرهیختگان ما در حوزه و دانشگاه باید در کشف مسائل فکری جامعه،‌‌ همان راه شهید مطهری را بروند، اگر شهید مطهری نبود هزینه‌های انقلاب در مبارزه با کفر و نفاق و الحاد دو چندان می‌شد.

وی برگزاری نمایشگاه کتاب را یک فرصت برای عرضه کارهای علمی، فکری و نظری دانست و افزود: نمایشگاه امسال نقاط مثبت و کاستی‌هایی دارد که در آینده به آن می‌پردازیم.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در روز کارگر در دیدار با کارگران  گفت: مقام معظم رهبری فرمودند «کارگران توقع خود را به ۱۰ برابر پیشرفت فعلی ارتقاء دهند.» لازمه تحقق این رهنمود آن است که دولت بستر کار و تلاش را در کشور فراهم کنند و فکری برای مبارزه با رکود و بیکاری کند چرا‌که بهترین دفاع از کارگر، ایجاد بهبود فضای اشتغال و نیز اصلاح قانون کار برای رفع نواقصی است که به ظاهر حامی کارگر اما در واقع به ضرر دعوت به کار کارگران است.

وی تصریح کرد: ملت ایران اگر بخواهد در اندازه مرجع پیشرفت علمی بشر ظاهر شود، شرط آن این است که فضای کسب و کار در کشور رونق گیرد، مشکلات و موانع صادرات برداشته شود. دولت واردات محصولات مشابه خارجی را کنترل و فرهنگ مصرف محصولات داخلی را ارتقاء دهد.

captcha