کد خبر: 1403158
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۶:۲۹

2 شهید گمنام در عنبرآباد تشییع می‌شوند

گروه سیاسی: مدیرکل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس استان کرمان گفت: در ایام شهادت امام هادی(ع) شهرستان عنبرآباد میزبان دو شهید گمنام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، محمدمهدی ابوالحسنی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان یکشنبه، 14 اردیبهشت در نشست برنامه‎ریزی تشییع شهدای گمنام در این شهرستان گفت: مراسم وداع با این شهدای گمنام در شهر کرمان روز سه‌شنبه، 16 اردیبهشت جاری برگزار می‌شود.

وی افزود: پیکر مطهر این دو شهید در روز چهارشنبه، 17 اردیبهشت به شهرستان عنبرآباد انتقال داده می‌شوند و چهارشنبه شب با حضور مردم شهیدپرور مراسم وداع در شهرستان عنبرآباد برگزار می‌شود.

ابوالحسنی تصریح کرد: روز پنجشنبه، 18 اردیبهشت مراسم تشییع و تدفین این دو شهید بزرگوار در شهرستان عنبرآباد برگزار می‌شود. یکی از شهدای گمنام متعلق به عملیات خیبر و 18ساله و شهید گمنام دیگر متعلق به عملیات والفجر و 27 ساله است.

وی اظهار کرد: شهرستان عنبرآباد چهلمین نقطه استان است که شهدای گمنام در آن تشییع و خاکسپاری می‌شوند. ان‌شاءالله مردم استان کرمان مانند همیشه در مراسم تشییع و تدفین این بزرگواران حضور پررنگی داشته باشند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس کرمان بیان کرد: بیش از 60 نقطه استان کرمان درخواست میزبانی شهدای گمنام را دارند.

وی افزود: سه‎شنبه این دو شهید بزرگوار از تهران به فرودگاه کرمان اعزام می‎شوند و سپس با حضور مسئولان استان از این شهدای گمنام استقبال به‌عمل می‎آید. روز سه‎شنبه همزمان با ایام شهادت امام هادی(ع) مراسم وداع با این دو شهید گمنام ابتدا در شهر کرمان برگزار می‎شود.

ابوالحسنی با اشاره به اینکه با پیگیری مجدانه مسئولان شهرستان این دو شهید بزرگوار به شهرستان عنبرآباد انتقال داده می‎شوند، اظهار کرد: این دو شهید روز چهارشنبه به شهرستان عنبرآباد انتقال داده می‎شوند، شامگاه مراسم وداع با آنان و روز پنجشنبه مراسم تشییع و تدفین این دو شهید بزرگوار را در عنبرآباد برگزار می‎کنیم.

وی با بیان اینکه شهرستان عنبرآباد چهلمین نقطه استان کرمان است که شهدای گمنام در آن به خاک سپرده می‎شوند، گفت: ان‎شاءالله مردم استان کرمان به‌ویژه مردم شهرهای کرمان، جیرفت و عنبرآباد مانند همیشه در مراسم تشییع و تدفین این بزرگواران حضور پررنگی داشته باشند.

captcha