کد خبر: 1403573
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۳

لزوم تبلیغ همه‌جانبه در راستای آگاهی مردم برای پرداخت زکات

گروه اجتماعی: امام جمعه دره‌شهر با تبیین ضرورت پرداخت زکات در جامعه اسلامی، گفت: باید در این زمینه مردم را کاملاً آگاه کرد و برای این کار به تبلیغات گسترده و همه‌جانبه نیاز است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام محمد جواد قنبربیگی، امام جمعه دره‌شهر دوشنبه، 15 اردیبهشت در نشست اعضای ستاد زکات این شهرستان با بیان تفسیر آیاتی از کلام نور در خصوص پرداخت زکات، اظهار کرد: همانطور که در قرآن کریم آمده است پرداخت نکردن زکات موجب حبس باران، این رحمت الهی می‌شود.
رئیس ستاد زکات شهرستان دره‌شهر با اشاره به اینکه باید مردم را کاملاً آگاه کرد و برای این کار به تبلیغات گسترده و همه‌جانبه نیاز است، افزود: لازم است تبلیغات چهره به چهره داشته باشیم و روحانیت معظم می‌توانند نقش بسزایی در این راستا داشته باشند.
حجت‌الاسلام قنبربیگی همچنین از اعضای ستاد زکات خواست تا با برنامه‌ریزی دقیق طوری مردم را توجیه کنند که خود مردم با آگاهی کامل مراجعه کنند و خواستار پرداخت زکات مال خود این فریضه واجب الهی باشند.
در این نشست همچنین آیت رشیدی، مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان دره‌شهر، گفت: کشاورزان دره‌شهری سال گذشته بیش از 1 میلیارد و 800 میلیون ریال زکات پرداخت کردند که این مبلغ با هماهنگی‌های صورت گرفته در قالب پروژه‌های تکمیل و بازسازی مساجد مناطق محروم، احداث حمام و سرویس‌های بهداشتی و همچنین خرید جهیزیه نوعروسان هزینه شده است.

captcha