کد خبر: 1405108
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲

توزیع کمک‌های خیریه به خانوده‌های بی‌بضاعت «غزنی» افغانستان

شعب خارجی: «صندوق خیریه باب‌الحوائج» برای صد خانواده فقیر و بی‌بضاعت در استان غزنی افغانستان کمک‌های خیریه توزیع کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه غرب آسیا، این صندوق برای هر خانواده ۵۰ کیلو گرم آرد، ۲۰ کیلو گرم برنج و پنج کیلوگرم روغن توزیع کرد.

«اسدالله وفایی»، مسئول مدرسه خاتم الانبیاء(ص) در غزنی گفت: صندوق خیریه باب الحوائج در سال ۱۳۸۵ از سوی شماری از جوانان و ریش سفیدان مسجد سیدالشهداء(ع) با همکاری روحانیون استان غزنی ایجاد شده است.
وفایی افزود: از زمان ایجاد این صندوق تاکنون، فعالیت‌های آن گسترش پیدا کرده  و در حال حاضر، حدود ۳۰۰ خانواده تحت پوشش این خیریه هستند.
وی اظهار کرد: این صندوق خیریه برای خانواده‌های تحت پوشش خود هر دو ماه یک‌بار مواد خوراکی توزیع می‌کند.
به گفته وفایی، خانواده‌های تحت پوشش این صندوق کسانی هستند که هیچ نوع درآمدی ندارند و تقریبا تمام مصارف خوراکی شان از سوی همین صندوق تأمین می‌شود.
همچنین، کربلایی محمدرضا، مسئول اجرایی صندوق خیریه باب‌الحوائج  در این رابطه گفت: درآمدهای این صندوق از طریق صندوق‌های صدقات و خیرات که در سطح شهر غزنی توزیع کرده‌اند، به دست می‌آید.
وی افزود: حدود ۱۵۰۰ صندوق در مغازه‌های شهر غزنی و برخی از دفاتر و خانه‌های مسکونی برای جمع‌آوری کمک توزیع شده است.
کربلایی محمدرضا در مورد شناسایی خانواده‌های فقیر، گفت: این صندوق خانواده‌هایی را تحت پوشش قرار می‌دهد که هیچ نوع منبع اقتصادی دیگری ندارند و از نظر اخلاقی و دین‌داری نیز مورد تأیید روحانیون مساجد هستند.

وی اظهار کرد: شعبه دوم صندوق خیریه باب الحوائج مدت یک سال است که در کابل نیز ایجاد شده و 35 خانواده بی‌بضاعت را تحت پوشش قرار داده است.
یادآور می‌شود، خانواده‌هایی که از طریق کمک‌های ماهیانه صندوق خیریه باب الحوائج امرار معاش می‌کنند، از دریافت این کمک‌ها اظهار خرسندی می‌کنند اما می‌گویند که این کمک‌ها اندک است و آنان به‌سختی زندگی‌شان را می‌گذرانند. این خانواده‌ها از دیگر نهادهای کمک‌کننده و تاجران ملی تقاضا دارند تا با آنها همکاری کنند.

captcha