محسن صرامی فروشانی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به فرمان 8 مادهای مقام معظم رهبری در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: بخش زیادی از اجرایی نشدن این فرمان به ضعف قانون ارتباط دارد؛ به طور مثال هنوز لایحه نظام جامع بانکداری در دولت مانده و به مجلس ارسال نشده است.
وی افزود: اگر از وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد وضعیت بانکها سؤال شود، حتما خواهد گفت که بانکها زیر نظر این وزارتخانه نیستند، باید بانکها پاسخگوی اقدامات خود باشند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی رشد قارچگونه نظام بانکی را یکی دیگر از معضلات دانست و افزود: برخی مجوزات برای ایجاد بانک در این سالها افسارگسیخته بوده و همچنین بُعد نظارتی نیز ضعیف بوده است.
منتخب مردم خمینیشهر در خانه ملت عنوان کرد: پراکندگی در تصمیمات و تصدیگری چالشهایی است که اجازه نمیدهد این فرمان مقام معظم رهبری اجرایی شود، همه مسئولان باید راهکارهایی برای مقابله جدی با مفاسد اقتصادی داشته باشند و اراده برای حل این معضل قوی باشد.
چارچوبهای اختیارات را در نگاه به سیستمهای پولی و ارزی مشخص نکردهایم
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: قوانین انتزاعی کمرنگ است؛ ما چارچوبهای اختیارات را در نگاه به سیستمهای پولی و ارزی مشخص نکردهایم و از سوی دیگر تحریمها مزید برعلت شده است و موجب شده به خاطر فرار از تحریمها فضا در برخی شرایط به نحوی باشد که برخی سوءاستفاده کنند.
منتخب مردم خمینیشهر در خانه ملت عنوان کرد: در دولتهای منتصب به اصلاحات و اصولگرا هیچ چارچوب فکری قدرتمندی برای اجرای فرمان مقام معظم رهبری وجود نداشته است و این دولتها این فرمان را جزء سرفصلهای شعاری و عملیاتی خود قرار ندادند؛ در صورتی که معتقدم اگر فرمان 8 مادهای رهبر معظم انقلاب اجرایی میشد، شاید امروز نیازی به سیاستهای اقتصاد مقاومتی نبود.