کد خبر: 1405613
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۳
رضایی:

رقابت قرآنی 600 دانشجو دانشگاه‌ پیام ‌نور فردا آغاز می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل فرهنگی فوق‌ برنامه دانشگاه پیام نور از رقابت 600 نفر در مسابقات قرآن و عترت دانشگاه‌ پیام نور از فردا به میزبانی استان آذربایجان غربی خبر داد.

فاطمه رضایی، مدیرکل فرهنگی فوق‌ برنامه دانشگاه پیام نور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: هجدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ پیام ‌نور روز دوشنبه، 22 اردیبهشت، ساعت 20 در دانشگاه پیام نور ارومیه برگزار می‌شود؛ این دوره از مسابقات شامل دو بخش افتتاحیه و اختتامیه خواهد بود.

وی در رابطه با نحوه برگزاری مسابقات قرآن و عترت دانشگاه‌ پیام ‌نور اظهار کرد: شرکت‌کنندگان همزمان با افتتاحیه به رقابت با یکدیگر می‌پردازند که این مهم به‌مدت سه روز به‌طول می‌انجامد.

رضایی به رقابت شرکت‌کنندگان در رشته‌های قرائت ترتیل و تحقیق قرآن، حفظ قرآن، مداحی و دعاخوانی اشاره کرد و افزود: این مسابقات قرآن و عترت در دو واحد بانوان و آقایان برگزار می‌شود که برای داوری از داوران بین‌المللی قرآن دعوت به‌عمل آمده است.

وی به داوری احمد ابوالقاسمی، وحید وکیلی، عباس امام‌جمعه و حسین اخوان‌اقدم در بخش قرائت ترتیل و تحقیق قرآن آقایان اشاره کرد.

مدیرکل فرهنگی فوق‌ برنامه دانشگاه پیام نور بیان کرد: در بخش قرائت ترتیل و تحقیق قرآن بانوان، راضیه جمالی، پریسا مجرد، معصومه نظری، محبوبه کاتب، مرتضی محمد‌نژاد، رحیم خاکی، محمد عباسی، بهروز یاریگل و سعید رحمانی به داوری مسابقات می‌پردازند.

وی در رابطه با بخش حفظ قرآن بانوان مطرح کرد: در این بخش، زهرا صریحی‌نژاد، غصون مسلمی، مرجانه جعفرنیاورانی، سمیه حاجعلی و شیما چنگی به داوری مسابقات خواهند پرداخت.

رضایی به بخش مداحی و دعاخوانی مسابقات قرآن و عترت دانشگاه‌های پیام نور اشاره کرد و گفت: در این واحد، محسن ظاهری برای داوری آقایان و هاجر اسوار برای داوری بانوان حضور می‌یابند؛ پس از اعلام نتایج نفرات ممتاز به مرحله ملی این دوره از مسابقات راه می‌یابند.

وی در پایان یادآور شد: مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات روز پنجشنبه، 25 اردیبهشت ساعت 8 صبح با حضور ممتازان در دانشگاه پیام نور ارومیه برگزار می‌شود.

captcha