سیدمحمدحسین میرمحمدی، ارائهکننده طرح آموزش همگانی قرآن در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، اظهار کرد: بر اساس آنچه در این طرح تهیه شده بود، آموزش قرآن توسط همه خانوادهها با محوریت سازمان دارالقرآن عملیاتی میشود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: برای این طرح اعتباری در نظر گرفتیم تا آموزش قرآن از حالت انحصاری و موضوعی خارج شود و شکل عمومی به خود بگیرد.
وی با بیان اینکه امروز آموزش قرآن به صورت موردی و برای سنین خاص انجام میشود، گفت: برای آموزش قرآن نیاز به یک کار عمومی و همگانی است، همانطور که نهضت سوادآموزی در امر آموزش وارد میدان شد؛ برای تحقق این امر نیاز به تصویب طرحی در مجلس بود که این طرح ارائه شد اما متأسفانه فوریتش در صحن علنی رأی نیاورد و به کمیسیون فرهنگی ارجاع داده شد.
میرمحمدی با بیان اینکه به نظر میرسد تا 5 ماه دیگر، بار دیگر این طرح به صحن علنی بازگردد، اظهار کرد: طرحی که ارائه شد، طرحی اولیه و خام است که ضروریست کمیسیون فرهنگی با استفاده از توان کارشناسان دارالقرآن و همچنین مرکز پژوهشها آن را پخته و کامل کند تا به شاهد ورود طرحی کامل به صحن علنی باشیم.
منتخب مردم گلپایگان در مجلس همچنین گفت: مسئولان و کارشناسان بخشهای خصوصی فعال در عرصه قرآن مبدع این طرح بودند و ما با استفاده از آن، طرح اولیهای را به مجلس ارائه کردیم.
میرمحمدی افزود: فوریت رسیدگی به طرح آموزش همگانی آموزش قرآن متأسفانه با 70 رأی مخالف و 90 رأی موافق رد شد که اگر تنها 20 نفر دیگر به این فوریت این طرح رأی میدادند «آموزش همگانی قرآن» این طرح زودتر به نتیجه میرسید.