کد خبر: 1405886
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۷

تهاجم فرهنگی، ناشی از بی‌توجهی به فرهنگ سرزمین خودمان است

گروه اجتماعی:امام جمعه میناب با اشاره به اهمیت مقوله فرهنگ گفت: ورود فرهنگ‌های بیگانه به جامعه و تهاجم فرهنگی دشمنان ناشی از بی‌توجهی به فرهنگ سرزمین خودمان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ازهرمزگان، حجت‌الاسلام حسین معتمدی‌فر، امام جمعه میناب روز گذشته، 21 اردیبهشت در جمع اعضای شورای فرهنگ عمومی میناب اظهار کرد: با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب نسبت به مقوله فرهنگ باید با یک عزم ملی و مدیریت جهادی در راستای رفع مشکلات فرهنگی جامعه گام برداشت.

وی با بیان اینکه اقتصاد و فرهنگ هر دو نقش بسزایی در زندگی مردم دارند، اما مقوله فرهنگ از تأثیرگذاری بیشتری برخوردار است، بیان کرد: ورود فرهنگ‌های بیگانه به جامعه ناشی از بی‌توجهی به فرهنگ سرزمین خودمان است و همگان باید بدانند که جنگ نرم دشمنان و شبیه خون فرهنگی و برنامه‌های ضد فرهنگی، جامعه و آینده‌سازان کشورمان را هدف قرار داده است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان میناب تأکید کرد: جلسات شورای فرهنگ عمومی باید محلی برای برنامه‌ریزی حوزه فرهنگ و جلوگیری از موازی‌کاری دستگاه‌های فرهنگی باشد.

معتمدی‌فر جایگاه شورای فرهنگ عمومی را بسیار تأثیرگذار دانست و گفت: این شورا سیاست‌گذاری صحیح و هدایت و نظارت بر فرهنگ عمومی موجود جامعه را عهده دار است و از همین رو مسئولیت سنگینی در حوزه فرهنگ دارد که باید این مسئولیت را با تدبیر و برنامه‌ریزی صحیح انجام داد.

captcha