کد خبر: 1406142
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۴
با هدف ارتقای سطح علمی معتکفان:

تجهیز مساجد میزبان معتکفان زنجان به «میز کتاب نماز»

گروه اجتماعی: مسئول امور فرهنگی ستاد اقامه نماز زنجان با اشاره به استقرار «میز کتاب نماز» در مساجد زنجان، گفت: این منابع مطالعاتی با موضوع نماز، با هدف ارتقای سطح علمی معتکفان در مساجد میزبان معتکفان قرار می‌گیرد.

ناصر رحمتی، مسئول امور فرهنگی ستاد اقامه نماز استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به آغاز ایام اعتکاف، گفت: ستاد اقامه نماز استان زنجان، هر ساله در راستای ترویج و تعمیق باورهای دینی جوانان، نوجوانان و دیگر اقشار جامعه و همچنین ترویج فرهنگ اقامه نماز، به عنوان رکن اساسی دین مبین اسلام، همکاری‌هایی را با ستاد برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در استان دارد.
وی افزود: حضور مبلّغان و مروّجان فرهنگ نماز در مساجدی که در طول ایام‌البیض به برگزاری مراسم معنوی اعتکاف، اختصاص یافته‌اند، یکی از برنامه‌هایی است که در طول این ایام از سوی ستاد اقامه نماز به اجرا درآمده و تاکنون برکات زیادی نیز دربرداشته است.
مسئول امور فرهنگی ستاد اقامه نماز استان زنجان با تأکید بر اینکه برنامه‌ریزی برای حضور کارشناسان مرکز نماز قم در زنجان صورت گرفته است، بیان کرد: دو نفر از مبلّغان نماز قم در راستای ترویج فرهنگ نماز و برگزاری نشست‌های چهره‌به‌چهره با محوریت این فریضه الهی، در طول ایام اعتکاف در مساجد زنجان حضور خواهند یافت.
رحمتی تصریح کرد: حلقه‌های معرفت نماز با حضور مبلّغان نماز قم، در مساجد میزبان معتکفان در شهرهای ابهر، زنجان، قیدار، ماهنشان، خرمدره و دندی تشکیل خواهد شد.
وی با اشاره به استقرار «میز کتاب نماز» در مساجد زنجان، اظهار کرد: این منابع مطالعاتی با موضوع نماز، با هدف ارتقای سطح علمی معتکفان در این باره در مساجد میزبان معتکفان قرار گرفته و کتبی با محوریت نماز را در اختیار معتکفان قرار می‌دهد.
این مقام مسئول در پایان اضافه کرد: با توجه به اینکه اعتکاف، فضایی برای حضور عاملان به نماز است، یاوران نماز زنجان، در راستای جذب اعضای جدید در مساجد استان حضور خواهند یافت.

captcha