کد خبر: 1406498
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۶:۲۸

برگزاری جشن پدران آسمانی در مزار شهدای گمنام عنبرآباد

گروه اجتماعی: به‌مناسبت میلاد امام علی(ع) و روز پدر، جشن پدران آسمانی در جوار قبور مطهر دو شهید گمنام عنبرآباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، به‌مناسبت میلاد با سعادت امام علی(ع) و روز پدر، جشن بزرگ پدران آسمانی دیروز سه‌شنبه، 23 اردیبهشت در جوار قبور مطهر دو شهید گمنام عنبرآباد با حضور پرشور مردم برگزار شد.

حجت‌الاسلام مصطفی دشت‌آبادی، امام جمعه عنبرآباد در این مراسم گفت: دنیایی که ما در آن زندگی می‌کنیم در قرآن به مزرعه تعبیر شده است. قرآن دنیا را میدان مسابقه برای ما تعریف می‌کند و زندگی را به مسابقه تشبیه کرده و در این میدان بعضی پیروز واقعی هستند، اما بعضی‌ها خودشان را پیروز واقعی می‌دانند که این افراد به دسته‌های مختلف تقسیم می‌شوند.

وی افزود: دسته اول خودشان را پیروز میدان می‌دانند، اما پیروز نیستند و اینها ملعون هستند و به معنویت توجه ندارند، زیرا غرق در مادیات هستند. دسته دوم مجنون و دیوانه، دسته سوم مغبون و دسته چهارم مقربان هستند که خودشان را به خدا خیلی نزدیک کرده‌اند.

امام جمعه عنبرآباد عنوان کرد: پدران شهید یک روحیه خاصی دارند و متمایز از بقیه هستند که این نشان‌دهنده آن است که جایگاه والایی نزد خداوند متعال دارند و این توفیقی است که خداوند نصیب آن‌ها کرده است.

captcha