جواد مزدآبادی، کارگردان سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) اهمیت جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم را چنین توصیف کرد: در کشور ما هر ساله جشنوارههای مختلفی برگزار میشود که هر کدام در جای خود کارکردهایی دارد، اما وجود رویدادی که به طور ویژه زندگی حضرت رسول (ص) را مورد توجه قرار دهد نیازی بود که در سینمای ما به شدت احساس میشد، بنابراین خیلی خوشحالم که این جشنواره کار خود را آغاز کرده و امیدوارم با حمایتهای همه جانبه به یکی از رویدادهای مهم سینمای کشور تبدیل شود.
وی افزود: حمایت از این رویداد تنها منوط به مسئولان نیست، هرچند که مدیران سینمایی تا آنجا که قادرند باید تلاش خود را برای بهتر برگزار شدن این رویداد انجام دهند، اما در این میان سینماگران بزرگ کشورمان هم با توجه به این رویداد مهم قادرند کمکهای شایان توجهی برای اعتلای سینمای ارزش مدار کشورمان انجام دهند. نکته دیگر مربوط به نهادها یا اداراتی میشود که دغدغه کار فرهنگی دارند، آنها نیز باید با حمایت مادی و معنوی از این رویداد شرایطی را فراهم آورند تا در دورههای بعد شاهد برگزاری بینالمللی این رویداد باشیم.
کارگردان فیلم «طاووسهای بیپر» در پاسخ به این سوال که آیا این جشنواره باید تنها در حوزه سینما برگزار شود، گفت: مسلما اگر دایره فعالیت این جشنواره گستردهتر باشد، تاثیرگذاری آن بیشتر خواهد بود، اما باید این مهم را به یاد داشت که سینما در جهان امروز پرمخاطبترین ابزار تبلیغاتی است که کشورهای بزرگ از آن استفاده میکنند، بنابراین تمرکز ما باید به این حوزه استوار باشد. باید به این توضیح اضافه کنم که در کنار برگزاری جشنواره، تبلیغات در معرفی آن هم عملکردی مهم است که باید به آن توجه شود، زیرا اگر نتوانیم برای این رویداد مخاطبان لازم را داشته باشیم برگزاری آن بی فایده خواهد بود.
کمکاری کشورهای مسلمان در فیلمسازی درباره پیامبر(ص)
مزدآبادی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: اگر کمی به تولیدات سینمای دینی جهان دقت کنیم متوجه خواهیم شد که هالیوود از ابتدای شکلگیری سینما تا به امروز بیش از 20 فیلم درباره حضرت مسیح (ع) ساخته است، اما تنها یک فیلم به نام «الرساله» درباره حضرت رسول(ص) هست که آن را نیز هالیوود تولید کرده است. این کم کاری نشان میدهد که کشورهای مسلمان چشم خود را روی تواناییهای سینما بستهاند، البته خوشبختانه مجید مجیدی هم اکنون مشغول ساختن فیلمی فاخر درباره زندگی حضرت رسول (ص) است.
وی در پایان بیان کرد: از نگاه من فیلمی که درباره زندگی پیامبر ساخته میشود، نباید براساس سلیقه شخصی فیلمساز و فیلمنامهنویس تولید شود، بلکه باید درباره آن با حوزههای علمیه و کارشناسان دین هم مشورت گرفته شود، چون ورود به اینگونه موضوعات دقت نظر بالایی را طلب میکند تا تحریف و اشتباهی در بیان اتفاقات پیش نیاید.